2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم منو بدجور زده

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 63 پست
دقیقا توسربازی هم باهمشون مشکل داشت همش زنگ میزد گریه زاری پیش مادرم که هیچکی باهام حرف نمیزنه همین ...

فقط باید بره پیش روانشناس خودشم اینجوری زجر میکشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بابا ترسوندمش گفتم به ۱۱۰زنگ زدم پزشک قانونی این جراحاتو ببینه که باید کلی اب خنک بخوری مثل چی ...

به عنت هرجی نررررر اینجوری دیدم زیر سایه ننه متوهمش ک پسر پس انداخته یجور توهم زده انگار تخم طلا زاییده 

همه اینا از تربیت بیجای مامانته از بس رو داده بهش وگرنه کسی دسوونه نیست این نر فقط زیر سایه ننت ک دورشو گرفته فک کرده سر 10 گرم زایده اضافی ادمه 

اینم بت بگم بزن لای پاش صدا سگ بده ناراحتی ننتم به درککک با اون تربیتش برو قانونی پیگیر باش 

دقیقا توسربازی هم باهمشون مشکل داشت همش زنگ میزد گریه زاری پیش مادرم که هیچکی باهام حرف نمیزنه همین ...

عزیزم راهکارت اینه اصلاً به هیچ عنوان تا یه مدت طولانی باهاش حرف نزن کاملاً بی محلش کن

همیشه همینه این الدنگ خود شیفته هست

خود شیفته ها تو جمع و جامعه هییچ هیییچ پوخی نیستن فقط پیش ننشون ک دورشون میگیره منم منم میکنن 

باباون انقدر خودشو آدم خوبی میدونه میگه من هیچ مشکلی ندارم میگفتم چرازدی دیونه ای مگه آخه مرد روزن د ...

ببخشیدا ولی زیادی گوه خورده بپا رودل نکنه

مردجماعت غلط میکنه دست روزن بلند کنه

بهش بگو پس توام ادم نیستی باغ وحش بردنت اشکالی نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

به عنت هرجی نررررر اینجوری دیدم زیر سایه ننه متوهمش ک پسر پس انداخته یجور توهم زده انگار تخم طلا زای ...

عزیزم فکر کردی پس چرا خدا خدا میکنن پسر بزان

چون تربیت نکنن

بعد بگن پسر ما از بهشت اومده

اره اگه بهت بگم قبل من پنج شیش خواستگاری ازش خراب کرده الانم مث زالو افتاده پولاشو میمکه ....اون سیا ...

از اوناس که با پنبه سر می بره، معلومه خیلی کینه ای و کاربلده😂

استارتر بچه س ۱۸ سالشه

از اوناس که با پنبه سر می بره، معلومه خیلی کینه ای و کاربلده😂استارتر بچه س ۱۸ سالشه

اونم از هفده هجده شروع کرده ...الانم من از همسرم متنفرم باهم حرف نمیزنیم فقط صرفا تو ی خونه ایم ...درواقع بخت برادرشو و منو سوزوند

عزیزم فکر کردی پس چرا خدا خدا میکنن پسر بزانچون تربیت نکننبعد بگن پسر ما از بهشت اومده

الان قسم میخورم ب شرافتم ک هرجی گوز گوز میکنه داداش اسی زیر سر ننشونه همین زنا اینقدر خدا زده هستن ک فقط خودشونو میکشن پس پس بندازن دیگه فک میکنن ملکه شدن حالا جالبه پسره هم یه خود شیفته بی عرضه ک بره تو جامعه ملاهش پس معرمه هست بعد عقده با ضعیف کشی خالی میکنن نمونش همینکه تو سربازی گریه مسکرده بعد میاد اسی رو میزنه فقط من طرفش بودم یکار مسکردم بره دامن بپوشه اسمشم بذاره پانیز تا دیگه ت خ م  نکنه صعیف کشی کنه اگه پسر ننشه تو جامعه خودشو نشون بده برا مردا البته اگه ...نذارن🤣🤣🤣

بزن تو دهنش عجب ماز موذیه ها

جالبتر اینه شوهرم دوسش داره و بخاطر اون منم میزنه و بعد ازدواج با من عاشق اون خواهرشم شده مث قبل کتکش نمیزنه فقط منو کتک میزنه شوهرم میگه اون دیگه شوهر داره