2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم منو بدجور زده

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 63 پست
جالبتر اینه شوهرم دوسش داره و بخاطر اون منم میزنه و بعد ازدواج با من عاشق اون خواهرشم شده مث قبل کتک ...

وای بلا به دور

خدا کمکت کنه

نمیخوام نگرانت کنما

اما این خواهره علاوه بر عقده ای و موذی بودنش شاید اهل جادو جنبل باشه

وای بلا به دورخدا کمکت کنهنمیخوام نگرانت کنمااما این خواهره علاوه بر عقده ای و موذی بودنش شاید اهل ج ...

شاید ک نه صد درصد مطمئنم اینهمه بدبختی ک سرم اورده بدون جادو جنبل نی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قسم میخورم ب شرافتم ک هرجی گوز گوز میکنه داداش اسی زیر سر ننشونه همین زنا اینقدر خدا زده هستن ک ...

الان مامانم میاد منو دلداری میده داداشته اشکال نداره بعدم میره بهش زنگ میزنه حالت چطوره آرومی غذاخوردی

شاید ک نه صد درصد مطمئنم اینهمه بدبختی ک سرم اورده بدون جادو جنبل نی

تو خونه وقت اذان صدای تلویزیونو زیاد کن

سوره بقره رو بخون 

همیشه اسفند و کندر دود کن 

ایشالا اگه جادو کرده به خودش برمیگرده

نمیشه بابا ترسوندمش گفتم به ۱۱۰زنگ زدم پزشک قانونی این جراحاتو ببینه که باید کلی اب خنک بخوری مثل چی ...

به کسی نمیخواد بگی اما برو پزشک قانونی فقط نامه بگیر داشته باشه

بهشم بگو این دفعه به احترام برادریت شکایت نکردم اگر تکرار کنی شکایت میکنم

چون اگه ببینه تو اقدامی نکردی و الکی گفتی ترسش میریزه

یا هم با مامانت هماهنگ کن وقتی خونه اس طوری که اون بشنوه بگو این دفعه تو التماسم کردی نذاشتی برم حضوری پیگیری کنم ولی دفعه ی دیگه اگه تکرار بشه به خدا میرم

راه دومیه فکر کنم اسون تره حتما بگووووو

الان مامانم میاد منو دلداری میده داداشته اشکال نداره بعدم میره بهش زنگ میزنه حالت چطوره آرومی غذاخور ...

دقیقا همینن ببین اسی داداش یه ترسوی گوزو هست درست اما همیشه گفتن دود از کنده بلند میشه ببخشید دلی بی شرف تر از همچین مادرایی نیستن

اینا قند تو دلشون اب میخوره گقتی میبینن دختراشون کتک میخورن بهت قول میدم شاید نشون ندن اما همین حمایت از پسراشون نشونه رضایت رفتاره

حالا تو یبار از خودت دفاع کن در دفاع از خودت داداشتو بزن ببین همین مادر چجور همه جا تبروتو میبره ک دخنره ب یحیا دست رو داداشش بلند میکنه

الان داداشه چند سالشه

دقیقا همینن ببین اسی داداش یه ترسوی گوزو هست درست اما همیشه گفتن دود از کنده بلند میشه ببخشید دلی بی ...

بخدا حرفت عین حقیقته من خییلی مامانمو دوست دارم ولی واقعا انگار رضایت داره ازین که منو بزنه نمیدونم چرا مثل اینکه بگه سختی بکشه عاقل وباحیابار میاد یا مثلا اگه بزنتش ازش میترسه وحساب میبره وقتی گفتی بخدا عین مادر من خیلیم اونو دوست داره مثلا همین یه ماه پیش رفتیم یه جایی داداشم و دوتا از پسرخاله هام هم اومدن  اونجابهش محل نداده بودن برگشتنی انقدرر باسرعت میرفت بعد بامامانم حرف زد وبراش تعریف کرد الان مامانم بخاطر داداشم ازین پسرخاله هام متنفره میگه پسرم هیکلی وقد بلنده بهش حسودی میکنن وقتی منو زد گفتم اون گه میخوره منو میزنه حالا از صبح همش میاد ومیره میگه تو به داداشت گفتی گه میخوره اون از تو بز رگتره تقصیر توعه بهش نباید بی احترامی کنی