2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم منو بدجور زده

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بابا ترسوندمش گفتم به ۱۱۰زنگ زدم پزشک قانونی این جراحاتو ببینه که باید کلی اب خنک بخوری مثل چی ...

اتفاقا یه بار ازش شکایت کنی ازش تعهد بگیری دیگه این غلطو نمیکنه 

خیلی ناراحتت شدم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

شوهر منم اینجوری بوده بعد خواهرش صبر کرد عاشق ک میشد میرفت خرابشون میکرد و حتی زندگی مارم خراب کرد

بیچاره خواهرش ازش دلخور نباش تروخدا خداکنه این زن بگیره بره من نجات پیداکنم بسمه

باباون انقدر خودشو آدم خوبی میدونه میگه من هیچ مشکلی ندارم میگفتم چرازدی دیونه ای مگه آخه مرد روزن د ...

عزیزم به اختیار خودش که مشخصه نمیاد باید به زور ببرینش

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بیچاره خواهرش ازش دلخور نباش تروخدا خداکنه این زن بگیره بره من نجات پیداکنم بسمه

خواهرش رسواش کرد 

منم رسوا کرد 

منو شوهرمم طلاق عاطفی گرفتیم 

بنظرت این وسط زندگی من خراب نشد بخاطر لجبازی اون دو نفر

نمیشه بابا ترسوندمش گفتم به ۱۱۰زنگ زدم پزشک قانونی این جراحاتو ببینه که باید کلی اب خنک بخوری مثل چی ...

ناراحت بشه .نکنه انتظار دارن جنازه ی دخترشون بمونه رو دستشون بعد ابرو پیش فامیل نره ..قرار نیست تو بوق و شیپور کنی شکایتت رو بی سرو صدا انجام بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شکایت کن برو پزشک قانونی

فکر میکنی نظر میدی؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
حالش خوب نیست این بچه باید بره پیش روانشناس مشکل کنترل خشم داره

دقیقا توسربازی هم باهمشون مشکل داشت همش زنگ میزد گریه زاری پیش مادرم که هیچکی باهام حرف نمیزنه همین چند ماه پیش باافتخار تعریف میکرد سربازی که بودم بایکی دعوام شد بهش لگد زدم برگشت گفت من عمل کردم آدم باش واینا تازه باخنده وافتخارم تعریف میکرد انگار چه کار شاخی کرده با بایکی مشکل داشتم بین من وخودش پرده مشیده بود که منو نبینه 

انقدر احمقه تو جمع هم بخدا بلد نیست یه کلمه حرف بزنه آدم ازش خجالت میکشه