2777
2789
عنوان

امروز با نامزد عقدیم همه چیو تمومش کردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 43 پست
گفت که بیام عروسی بگیریم ببریمش زنم نمیتونه کار خونه انجام بده بعد دوباره گفتن بدون عروسی و طلا باید ...

نه از طلا نگذر ،حتی شده نیم ست 

عروسی هم مختصر بگیرید 

نگا اگه بگی اخلاقش بده حق داری تموم کنی اما برا مسائل مالی اینا به توافق برسید البته اگه مطمینی خسیس نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بدون عروسی بری مرد بی بخار میخوای چکار

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب کوتاه باید بیاین دیگه با هم این مسئله ای نیست که بخواد اختلاف بشه و بهم بزنی ببین مشکلش پوله ؟ خو ...

خیلی کوتاه اومدم خواهراش همش اذیتم میکردن خودش میرفت بعد از یکماه دوباره میومد پیام میداد یه بار دیگه هم جوابم کرد برو یکی دیگه خوش باش ولی منه احمق دوستش داشتم پاش موندم بدبختم کرد 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
مگه بخاطر کار خونه تورو برای پسرشون گرفتن

خیلی بی فرهنگ هستن میگم منو به خاطر کارهای خونه میخوای نوکرت هستم بهم میگه برای پدر مادر پیرم زن گرفتم که یکی باشه کارهاش و بکنه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خیلی نامرده با نداریش موندم تلاش کردم موفق بشه تهش اینطوری منو ول کرد بهم گفت عرضه داری بلاکم کن تو ...

منم همچین قضیه ای داشتم اما سر وقت عروسی و درسم و این حرفا 

اما با اینکه پشت همسرم بودم گفت خانوادتو ول کن و دیکن بعد عروسی رفت و امد نمیکنی گفتم باش

حالا همش بهم میگه ک تو خانوادتو قبول داری پشت اونایی منم یروز ولت میکنم

مطمئن باش بعدا از این حرفا از سمتش زیاد میشنوی چه پشتش باشی چه پشتش نباشی پس به حرف پدر مادرت گوش بده اونا عقلانی تصمیم میگیرن اما تو الان تازه عاشقی طبق نظر قلبت جلو میری

جان منی❤️
نه از طلا نگذر ،حتی شده نیم ست عروسی هم مختصر بگیرید نگا اگه بگی اخلاقش بده حق داری تموم کنی اما برا ...

اخلاقش بده بی عرضه ست هر روز یه بحث جدید سر خانواده ش باهام داشت به شدت دهن بین

خیلی بی فرهنگ هستن میگم منو به خاطر کارهای خونه میخوای نوکرت هستم بهم میگه برای پدر مادر پیرم زن گرف ...

گاهی خدا دوستون داره شماها الکی ناراحتین، این ادم ناراحتی داره؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چرا باید بدون عروسی بری مرد بی بخار میخوای چکار

بی وجود کلی ازم توقع بیجا داره تازه ازم ناراحت هم هست که چرااا قبول نکردم کلی حرفای الکی بارم کرد منم گفتم دیگه پیام نده بهم میگه مگه من مرده ی پیام دادن به توام 

اولش تلخ شه بهتره تا یه عمر تلخی باشهتو مسئول شرایط اونا نیستی که خودتو فدا کنی

دیگه خودم رو فدا نمیکنم بسه یه سال و نیم بدترین بلاهایی که خواستن سرم آوردن خواهراش پیام میدادن حرفای الکی می‌گفتن میرفتم خونه شون کنایه بارم میکردن جوری بود که اصلا منو آدم هم حساب نمیکردن

دیگه خودم رو فدا نمیکنم بسه یه سال و نیم بدترین بلاهایی که خواستن سرم آوردن خواهراش پیام میدادن حرفا ...

خب دلایل کافی داری، یه مدت ناراحتی عادیه

دنیا به آخر نرسیده، امید داشته باش به فردای بهتر با آدم بهتر و درستتر❤️

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

منم همچین قضیه ای داشتم اما سر وقت عروسی و درسم و این حرفا اما با اینکه پشت همسرم بودم گفت خانوادتو ...

دیگه عاشقی بسه لیاقت نداره یه بار منو ولم کرد رفت دوباره برگشت قبولش کردم الان بهم میگه مجبور بودی پام بمونی 🥺تو که عرضه نداشتی دیگه تصمیم رو گرفتم نمیخوامش ولی منو حیفم کرد نامرد

گاهی خدا دوستون داره شماها الکی ناراحتین، این ادم ناراحتی داره؟

ناراحت نیستم به خاطرش به خاطر حرفای الکی که بهم زد ناراحتم کلی حرفای بد بارم کرد😔