2777
2789

الا سه روزه تو یه خونه قهریم چ من مقصر چ خودش مقصر کلا دعوا و بحث بشه موقع قهر اصلا قدم برا آشتی نمیراره منتظره من برم نازشو بکشم‌.منم خسته شدم دوسدارم اون نازمو بکشه ولی اصلا انگار نه انگار حتی صد روزم بگذره.کیا شوهراشون اینطورن.خب چیکار کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من تحمل ندارم معمولا تا قبل خواب باهاش اشتی میکنم نمیدونم چقدر صبر کنم اون میاد پیش قدم میشه

یه بار فقط تا فردا صبحش طول کشید و رفتم اشتی کردم تحمل ندارم

لطفا درخواست دوستی ندید

من اصلا سکوت رو نمیتونم تحمل کنم،حتی یک ساعت هم سکوت کنه دیوونه میشم میرم حرف میزنم،ولی نه که نازشو بکشم،میگم بیا در مورد مسئله ای که پیش اومده حرف بزنیم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یه چیزی بگم خب جواب میده ولی خودش حرف نمیزنه تا باهاش حرف بزنی و باهاش گرم بگیری

یه کم بگذره خودش خسته میشه مجبوره باهات حرف بزنه ..فقط نازشو نکش..اگه بکشی بدعادت میشه مجبوری تااخر تو نازبکشی

ینی خب ما پیش قدم میشیم و شروع میکنیم

بله،من شب اینقدر به خودم حرف میزنم میگم حق نداری بری جلو،صبح که میشه باز نمیتونم ولی میدونم اگه نرم تا چند روز اوقاتمون رو تلخ می‌کنه 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤