2777
2789
عنوان

بچه ها خواهرم مجرده بعد

176 بازدید | 12 پست

26سالشه مربی باشگاه هست یه دوست پسر داره که تریپ ازدواج هستنولی خوب خواستگاری نکرده  و صاحب اون باشگاست اون میخواست بره امارات مسابقه خواهر منم رفت تو خونه الکی گفت برا مسابقات خودمه مادرم باور کرده اما برادر و شوهر من نه واین قبل اینکه همه بدونن رفت حالا دم دقیقه برادرم زنگ میزنه به من با کی رفته چرا رفته سرخود شده شوهر من هی میگه خواهرت بی راهه رفته خدا عاقبتش بخیر کنه تو میتونی با کی رفته الکی مادرت پیوندهای اینا عصابم خورد کرده منم گفتم فدراسیون برده هی دوباره بعد چند ساعت میاد میگه با یکی رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگوتو زندگی خانوادت و خواهرت دخالت نکنه به اون ربطی نداره. 

به داداشتم بگو من اطلاعی ندارم همونیو که شما میدونین منم میدونم اگه نگرانه خودش با خواهرت حرف بزنه 

وا چه شوهر فضولی داری شما

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خواهرت دیگه بزرگه و دستشم تو جیب خودشه صلاح خودشو خودش باید بهتر بدونه بنظرم دخالت نکنید

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!