2777
2789
عنوان

گپ بزنیم

73 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه رواندرمانگر و روانکاو هستم، اگه چیزی ذهنتونو درگیر کرده بپرسید، بتونم کمک میکنم، داغون سرماخوردم، خوابیدم تو خونه، حوصلم سر رفته حسابی😅

🌿 برای پیدا کردنم پیج و کانال #مَکث_تراپی رو سرچ کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشین🤍

من دیگه تراپیست رو ادامه ندادم. حوصلشو ندارم 

راهکارشون رو انجام ندادم

اون ۴۵ مین هم که باهاشون حرف میزنم عذاب میکشم

و در حال حاضر فقط قرص میخورم

بنظرتون اینطور میشه حالم بهتر شه 

یا تراپی برم ؟ 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.

نظرتون نسبت به ادمی که همه رومهمترازخودش میدونه وهرکاری برای خوشحالی بقیه میکنه چیه ؟طوری که خودشو ف ...

به‌نظرم چنین آدمی در ظاهر خیلی مهربونه، اما پشت این رفتار، معمولا ترس از طرد شدن یا دوست‌ نداشته شدن (یا دوست داشته نشدن😅) پنهانه. مهربونی‌هاش بیشتر از نیاز به تأیید میاد تا از آرامش درونی، و همین باعث میشه گاهی بی‌صدا توقع بسازه.
وقتی کسی مدام خودش رو کنار می‌ذاره، دیر یا زود خسته میشه و اون خستگی به شکل دلخوری یا دوری بروز می‌کنه. عشق واقعی از جایی شروع میشه که آدم اول خودش رو ببینه و برای خودش احترام قائل باشه؛ نه از جایی که خودش رو فراموش کرده باشه.

نظرتون نسبت به ادمی که همه رومهمترازخودش میدونه وهرکاری برای خوشحالی بقیه میکنه چیه ؟طوری که خودشو ف ...

آدمیه ک عزت نفس نداره

همینم باعث آسیب رسیدن بهش میشه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

موفق باشین🤍من دیگه تراپیست رو ادامه ندادم. حوصلشو ندارم راهکارشون رو انجام ندادماون ۴۵ مین هم که با ...

مرسی‌ 🤩 احساس خستگی از درمان کاملاً قابل درکه. ی وقتایی آدم از حرف‌زدن و کندوکاو خسته میشه و دلش می‌خواد فقط کمی آرامش داشته باشه. اما قرص‌ها فقط نشونه‌ها رو آروم می‌کنن، نه ریشه‌ی دردتو. تراپی، اگه با درمانگر درست و روش متناسب همراه باشه، کمک می‌کنه بفهمی پشت این خستگی و بی‌حوصلگی چیه. شاید فعلاً نیازت استراحت باشه، اما بعدش بهتره برگردی سراغ درمان، چون قرص به‌تنهایی نمی‌تونه جای فهم و تغییر درونی رو بگیره.

مرسی‌ 🤩 احساس خستگی از درمان کاملاً قابل درکه. ی وقتایی آدم از حرف‌زدن و کندوکاو خسته میشه و دلش می ...

ممنونم، لطف کردین 

می‌ایستد روبه‌روی پنجره، دست می‌کشد به موهایش، می‌گوید : پریدن، ربطی به بال ندارد؛ قلب می‌خواهد.