mmrymm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 178 عنوان کسی هست تو دانشگاه تبریز درس بخونه یا خونده باشه ب کمکش نیاز دارم 57 بازدید | 11 پست کسی هست تو دانشگاه تبریز درس بخونه یا خونده باشه ب کمکش نیاز دارممن از این دانشگاه پذیرفته شم باید بمونم تو خوابگاه اصلا تجربه ای ازش ندارم چجوریه اگ میشه یکی بیاد کلا بهم بگه چجوریه چی به چیه خیلی استرس دارم 1404/07/30 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darambarat77 عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 103 لولو خورخوره هستن میخورنت 😐😐میخوای چجور باشن مردم بافرهنگ و متمدن سرشون تو کار خودشونه زیبایی تبریزم که بی نظیره من خودم لرستانم ولی واقعا تبریز رو دوس دارم
mmrymm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 178 چی قبول شدی ارشد بدون آزمون با استعداد درخشان رشته معماری سیستم های کامپیوتری
mmrymm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 178 لولو خورخوره هستن میخورنت 😐😐میخوای چجور باشن مردم بافرهنگ و متمدن سرشون تو کار خودشونه زیبایی تبری ... منظورم محیط دانشگاهش خوابگاهش اینا چجوره
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13321 مبارکه ولی چی بگم همه چی خوبه امکانات کامل داره خوابگاه هم داخل دانشگاه هستش از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
mmrymm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 178 مبارکه ولی چی بگم همه چی خوبه امکانات کامل داره خوابگاه هم داخل دانشگاه هستش چجوری غذارو چجور میدن؟
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13321 چجوری غذارو چجور میدن؟ باید رزرو کنی چندتا رستوران داره یه مقدارش رو دانشگاه به عهده میگیره بقیه تو رستوران کارت میکشیچندتا سلف از سایت کلا هزینه پرداخت میکنییه سلف هم ک تا قیمت معینی رایگان بود رستوران گلهاسبحان ریحان بهشون میگفتن تاک در کل مشکل غذا تداری از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
mmrymm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 178 باید رزرو کنی چندتا رستوران داره یه مقدارش رو دانشگاه به عهده میگیره بقیه تو رستوران کارت میکشیچندتا ... میشه دوستیمو قبول کنی اگه یه وخت مشکلی چیزی بود ازت بپرسم ممنون میشم دعوت دوستیمو قبول کنی لطف میکنی
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 13321 میشه دوستیمو قبول کنی اگه یه وخت مشکلی چیزی بود ازت بپرسم ممنون میشم دعوت دوستیمو قبول کنی لطف میکنی باشه گلم از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید