2777
2789
عنوان

قضاوت با شما دوست عزیز 😅

47 بازدید | 3 پست

من سال دهم انسانیم یه دختره تو کلاس مونه کلن اولین سالیه که اینو دیدم مثل بقیه بچه ها خلاصه که روزای اول فکر میکردم اون خیلی بهم توجه میکنه و ازم خوشش میاد یعنی میخاد باهام دوست باشه اما جدیدا که دقت کردم یه چند روزیه من دارم خودمو میکشم تا بهم توجه کنه اما روزای اول یادمه یبار رفتم پیششون نشستم بهم گفت خوش اومدی منظورش نفهمیدم اما الان مثل قبل توجه نمیکنه حس میکنم از چشمش افتادم 

قضاوت نکنید یه حس عاطفیه فقط که ازش خوشم میاد

و دوست دارم باهاش دوست بشم اما قدرت اینو ندارم انگار که برم پیشش فقط جلب توجه میکنم روزای اول بهم توجه میکرد و چندین بار فرصت دوستی داشتم اما چون بین اکیپ ما و اونا دعوا شد البته من با اکیپ اونا خوبم دعوا هم من نبودم داخلش الانم همه باهم اوکی شدن نشد اون موقع اما الان اوضاع اوکی شده 

نظرتون چیکار کنم؟ 

اگه میخای اسم لز..بینی روم بزارید باید بهتون یه مطالعه کنید اون علاقه عاطفی تنها نیست حتی اگه این که میگم عشق هم باشه بازم ربطی به اون نداره چون اون به روابط ج..نسی بیشتر مربوطه تا عاطفی چون 

عواطف کاری به گرایش نداره همیشه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

خب چی بگم راهکاری ندارم موفق باشید ما پیر شدیم زمان ما این چیزا مد نبود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب چی بگم راهکاری ندارم موفق باشید ما پیر شدیم زمان ما این چیزا مد نبود

احساسات چیزی نیست که مدل بشه یا از مد 

بره شاید اونا هم مثل من تو دلشون میریختن وگرنه منم به کسی نمیگم یعنی نیست! 

فرقش اینه الان جسارت بیشتر شدع

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسات چیزی نیست که مدل بشه یا از مد بره شاید اونا هم مثل من تو دلشون میریختن وگرنه منم به کسی نمیگ ...

نه کلا الا خیلی زیاد شده چون من با دخترای خانواده راحتم هم سن و سال شما هستن برام خیلی تعریف کردن و میکنن 

و میفهمم یه چیزایی همیشه بوده اما الان زیاد شده نصفش واسه اینکه ذهن ها باز تر شده نصف بیشترشم تقلید و تلقین 

به هر حال موفق باشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید