2777
2789
عنوان

دوستم با دیپلم با پزشک ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6144 بازدید | 163 پست
من سوم دبیرستان بودم یه همکلاسی داشتم حتی یه کلمه درس نمی‌خوند ، دبیرا هرچی می‌پرسیدن فقط نگاه می‌کر ...

اینکه پسرعموش هم بوده بی تاثیر نیست

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

من خودم دوست نداشتم همسرم پایین تر از من باشه تحصیلاتش اما خیلی ها هم براشون مهم نیستمن اطرافم 99 در ...

وای سیسی چه باکلاس مادربزرگت پزشک بوده 👩‍🔬

حقیقتا خجالت کشیدم چون من فامیلهام جوجه پزشکن یه عدشون هرجا میرم پزشون رو میدم اگه مادربزرگم پزشک بود خودمو جر میدادم😂مادربزرگت چندسالشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نه خوشگلی مهمه نه پول فقط شانس مهمه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من خودم دوست نداشتم همسرم پایین تر از من باشه تحصیلاتش اما خیلی ها هم براشون مهم نیستمن اطرافم 99 در ...

چه مادربزرگ شیک و باکلاسی

حقیقتا حسودیم شد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

وای سیسی چه باکلاس مادربزرگت پزشک بوده 👩‍🔬حقیقتا خجالت کشیدم چون من فامیلهام جوجه پزشکن یه عدشون ه ...

وای تو چقد منی

من فقط تو کل فامیل دخترداییم دانشجوی دندونه

پیش تمام دنیا پزش رو میدم😁

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عنصر عاشق شدن چیز عجیبی به نظر من مدرک تحصیلی باید برابر باشه یا حداقل دختر یه چشمه تحصیلات داشته باشه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

وای تو چقد منیمن فقط تو کل فامیل دخترداییم دانشجوی دندونهپیش تمام دنیا پزش رو میدم😁

من یه بار جلو یکی پز دادم آخرش فهمیدم خودش متخصصه😭😂اونلحظه آرزو میکردم لال میبودم. 

ولی درکل به نظرم خوشبحال دخترداییت که انقدر دوستش داری و بهش افتخاری میکنی ❤️

همه ی پسرا مثل شوهر دوستت خر مخشونو گاز نگرفته

منم همچین پسری میشناسم البته دختره سطح خانوادش خیلی بالاتر از پسر هست

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚