2777
2789
عنوان

دوستم با دیپلم با پزشک ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوش اخلاقم قیافم معمولیه خداکنه کراشم عاقل باشه با من ازدواج کنه خوشبخت بشین عزیزم

فدااات 

انشاالله هر چه خیره برات پیش بیاد عزیزم

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

اتفاقاً خیلی از پزشکا دلشون زن خونه دار می‌خواد که اومدن خونه همسرشون حضور داشته باشه

آره پسرخاله خودم نوروسرجنه زن خانه دار میخواد ولی تعداد این پزشکا خ کمه 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

امیدوارم شما هم خوشبخت باشی ولی مگه به مدرکه

من عموم  دندانپزشکه همسرش دیپلمه هست و یکی دیگه از عموهام زن و شوهر جراح

اون عموم که همسرش دیپلم داره زندگی بهتری دارن اما اون دوتای دیگه دائم تو مهمونی ها قهرن باهم 

اصل تفاهمه

من خودم زن عموم که دکتر نیست رو بیشتر دوست دارم عین خواهرمه ولی اون یکی کلا بجوش نیست

امیدوارم شما هم خوشبخت باشی ولی مگه به مدرکهمن عموم دندانپزشکه همسرش دیپلمه هست و یکی دیگه از عموها ...

اخه دکترهای قدیمی این تفکر رو بیشتر داشتن اما الان تحصیلات واسشون مهم تره 

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

من سوم دبیرستان بودم یه همکلاسی داشتم حتی یه کلمه درس نمی‌خوند ، دبیرا هرچی می‌پرسیدن فقط نگاه می‌کرد جواب نمی‌داد.  از وسطای امتحانای ترم یک نیومد خبر دادن با پسرعموش که پزشکه ازدواج کرده

اونجا بود که به شانس اعتقاد پیدا کردم😂

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اخه دکترهای قدیمی این تفکر رو بیشتر داشتن اما الان تحصیلات واسشون مهم تره

من خودم دوست نداشتم همسرم پایین تر از من باشه تحصیلاتش اما خیلی ها هم براشون مهم نیست

من اطرافم 99 درصد زن و شوهر پزشک هستن و بعضیا متفاوت 

اما واقعا تاثیری تو خوشبختی نداره 

ولی بله واقعا الان تحصیلات معیار هست

من مادربزرگ خودم پزشک  ولی پدربزرگم فوق دیپلم داشته

بعد ازدواجشون کلی طعنه شنیدن تازه اون زمان😂