منم یادم میمونه و تو تاپیکایی که هست اصلا نمیرم چون به شدت ازش بدم میاد متنفرم وایب بدی داره و کلا ادم نچسب و بی فرهنگیه فقط دنبال قضاوت و تهمته کاربراس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تو زندگی واقعیم اینجوریم ولی چون نی نی سایت رو زیاد جدی نگرفته بودم اصلا توجه نمیکردم. همینطوری ...
اره مطمئن باش مریض زیاده چند تا به تور منم خورده حتی یبار گروهی ریختن سرم یعنی یکیشون بحث کرد تعلیق شد بعد اون یکی دیگه اومد شروع کرد توهین کردن و باعث شد من تعلیق بشم بعد دوباره یکی دو هفته بعد یکی دیگه اومد یهو شروع کرد به توهین کردن !
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
یکی دو روز پیشم تو تاپیک یکیشون کامنت گذاشتم بعد فکر کنم طرف منو یادش بوده فقط لایکم کرد ریپلای نزد🤣
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
اره مطمئن باش مریض زیاده چند تا به تور منم خورده حتی یبار گروهی ریختن سرم یعنی یکیشون بحث کرد تعلیق ...
واقعا خیلی مریضن. منم تو یه پستی یکی باهام بحث کرد و اصلا حق باهاش نبود. حتی خود استارتر هم جوابش رو نمیداد انقدر که بی ادب و بی درک بود. دید داره ضایع میشه با یه کاربری دیگه اومد و با اون شروع کرد به توهین کردن. گفتم دیگه جوابت رو نمیدم و ادامه ندادم
متاهل و متعهدم 💍 سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻🍳
واقعا خیلی مریضن. منم تو یه پستی یکی باهام بحث کرد و اصلا حق باهاش نبود. حتی خود استارتر هم جوابش رو ...
خوب کردی سزاشون همینه