2777
2789

برای کسایی که نمیشناسن بگم 

یه معلم شیمی فوق العادس که خودش تو ۲۱ سالگی از ۱۶ آبان با وضعیت درسی داااغون و معدل ۱۳ برای کنکور استارت میزنه و رتبه حدود ۲۰۰ کنکور تجربی میشه 

خودش میگه زمانم کم‌ بود ولی باور داشتم ک میشه و خودم و کشتم تا بخونم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۸۸ رستگار رحمانی که یه جوان جوانرودی بود گفت بعد سربازی ۵ ماه فرصت داشتم نشستم خوندم رتبه اول کن ...

اون پایش قوی بود

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
از خانواده فقیر هم بود.پایه قوی یعنی چی

یعنی قبلا هم رتبه خوب ریاضی بود درسا یادش بود

بهترین معلم شیمی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀