2777
2789

اول اینکه شدییییییدا عاشق دعا و جادو جنبلن(همیشه زیر فرشاشون دعاست)

شدید عاشق غیبت پشت همه 

به همه تهمت میزنن 

خواهرشوهرم بااینکه متاهله ولی مرد میبینه ی اداهایی میده ک نگو 

حتی داشتن اساس کشی میکردن با راننده انقد گف خندید  بعد ک برا گچکاری ی اقای مسن اومد.. اومد

بمن گف حیف جوونم نیس ادم باهاش بگه بخنده😕

مادرشوهرم با مردا در ارتباطه گولشون میزنه ازشون پول میکشه بعدم تهدید میکنه حرفی بزنی ب زنت میکم

و با همه اینکارا هی بمن میگه که من از آبروم میترسم درحالیکه آبرویی براشون نمونده ..به همممه چیز زندگی من دخالت میکنن شوهرم بره خونشون پرش میکنن ..منم ایندفعه ک اومدم از خونشون با شوهرم حرف زدم گفتم خواهر مادرتن  تو میتونی در ارتباط باشی ولی ن من میرم ن اونا بیان

حتی اومدن یکی دوهفته تو خونم موندن خییییلی از وسیله هام گم شدن 

کار خوبی کردم قطع رابطه کردم یا ن؟

صب تا شبم درحال نفرینع ننشون همرو نفرین میکنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی واقعا میپرسی؟! هنوز نمیدونی باید با این آدم ها قطع ارتباط کنی؟! منم وقتی میخواستم با خواهرشوهرم رفت و آمدم رو محدود کنم به همسرم گفتم تو میخوایی بری برو، من دیگه رفت و آمد نمیکنم، همسرمم دیگه بیخیالش شد 

و واقعا ی بخش زیادی از ذهنم آرامش گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما همه داستان رو تعریف کردین  ، اما معلوم نیست تا و حد ماجرا و در چه سطحی واقعیه واقعی باشه 

مثلا مسئله دعا متاسفانه خیلیا سمتش میرن شاید ازشون دیده باشی کاغذی ....منم خیلی جاها دیدم ، نماز و معوذتین بخونید 

مونده رفتار خواهر شوهر با غریبه ها برای شما مهم نباشه اون مشکله خودشه و خیلی اشتباه می‌کنه 

مادره اگر اینکارو می‌کنه اونم اشتباه بسیار بزرگی می‌کنه 

میمونه دخالت ، دخالت بده در زندگی ببینید نمی‌تونید کاری کنید دخالت نکنم! آتو هم نده دستشون که به همسرت بگن 

اما حرص بقیه موارد را نخور خودشون در اشتباهن 

عزیزم شما همه داستان رو تعریف کردین ، اما معلوم نیست تا و حد ماجرا و در چه سطحی واقعیه واقعی باشه م ...

ن عزیزم 

دعاهارو مطمعنم چون همش پیش دعا نویس میرن و دربارش حرف میزنن

رابطه مادرشوهرمم با بقیه درسته بمن مربوط نیس ولی خب ادمی بااین رفتارا انقد از آبرو و اینا حرف میزنه ادم نمیدونه چی بگه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه اینایی که گفتی واقعی باشه 

همون بهتر دوری دوستی 

نه بی احترامی کن نه رفت و امد