2777
2789

چند روزیه دنبال ماشین میگردم..یه 206 درب و داغون  حداقل 500...600 تومنه😑

خونه هم تو تهران حداقل 10..15 میخوان برا خریدش..

واقعا یه پسری که یه شغل معمولی با حقوق کارمندی داره و حمایت خانوادشو نداره چطوری میخواد زندگی تشکیل بده؟!

یه سال کاملم کار کنه و جمع کنه حقوقشو تهش میتونه یه پراید بخره که😐

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا علاوه بر اون روابط هم آزاد شده دیگه محدودیتی برای نیازشون ندارن واقعا خیلی باید بی مخ باشی تو این زمونه ازدواج کنی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

آره بخدا علاوه بر اون روابط هم آزاد شده دیگه محدودیتی برای نیازشون ندارن واقعا خیلی باید بی مخ باشی ...

آره دقیقاااااا

اصلا منطقی نیست دیگه ازدواج کردن

نه برا پسر نه برا دختر با این هزینه جهیزیه و لوازم خونه😐

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

آره دقیقاااااااصلا منطقی نیست دیگه ازدواج کردننه برا پسر نه برا دختر با این هزینه جهیزیه و لوازم خون ...

باز ازدواج هم قابل قبولتر ار بچه دار شدنه اون ک دیگ اصلا درک نمی‌کنم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خب زن یه پیرسن بالا میشیم که خونه بتونه بخره و۲۰۶بتونه بخره 😂

اونم مگه اینکه چیزی از قبل داشته باشه🥴😂

وگرنه الان دیگه کسی نمیتونه چیزی بخره

همچیز وحشتناک گرون شده کاش به جوونا خونه و ماشین رایگان تعلق میگرفت یکی نیست بگه دیگه خونه وماشین نیاز اولیه وحق هر انسانیه کاش رایگااننننن بوددددد ای کاش 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
همینجوری عادی میکنید ک پنجاه ساله میاد سراغ دختر بیس ساله

پول مداشته باشه که دختره قبول نمیکنه 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.