2777
2789

بچهها شما هم گاهی پوستتون روشنتره گاهی تیرتر؟

من اینطوری ام چرا

ارایش هم زیاد باشه اگ پاک کنم و بشورم فرداش پوستم تیره اس باید برم دوش بگیرم تا رنگش برگرده شماهم اینطوری هستین؟

اونایی ک خیلی سفید هستند همین مشکل دارن؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطوری که تو میگی نه ولی 

از وقتی باردار شدم چون کم خونی پیدا کردم گاهی رنگ صورتم زرد میشه بعد روز بعد حالت عادی میگیره 

شما شاید پوستت چرب میشه یا اینکه نیاز به اسکراب پیدا میکنه که میگی باید برم حموم تا رنگش درست بشه

نه اینطوری که تو میگی نه ولی از وقتی باردار شدم چون کم خونی پیدا کردم گاهی رنگ صورتم زرد میشه بعد رو ...

نه چرب نیس

میگم شاید چون صورتمو خوب تمیز نمیکنم اینطپری میشه،چون یکم ارایش رو صورتم هست خوب پاک نمیشه 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

نه چرب نیسمیگم شاید چون صورتمو خوب تمیز نمیکنم اینطپری میشه،چون یکم ارایش رو صورتم هست خوب پاک نمیشه

روتینتو درست انجام میدی 

شوینده مناسب پوستت داری ؟

میسلارواتر چی داری ؟

فقط وقتایی که ارایشم رو میشورم قبل خواب صورتم یکم قرمز میشه ولی دوباره صبح ها پوستم اوکی میشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

روتینتو درست انجام میدی شوینده مناسب پوستت داری ؟میسلارواتر چی داری ؟

اره دارم

اما انجام نمیدم زیاد

اتفاقا میسلاواتر زدم امروز و شستم صورتمو رنگش روشنتر شد 

دیشب میکاپ مجلسی داشتم خوب نشستمش

ولی میگم چ ا باید ارایش رو صورتم مونده منو تیره کنه اخه

اره دارماما انجام نمیدم زیاداتفاقا میسلاواتر زدم امروز و شستم صورتمو رنگش روشنتر شد دیشب میکاپ مجلسی ...

حتما همیشه رعایت کن حتی اگر آرایش هم نباش باید با شوینده خالی حداقل روزی یکبار بشوری 

مواد آرایشی روی پوست اکسید میشن و رنگ پوست تغییر میکنه بمرور وقتی کامل از سطح پوست پاک نشن باعث آکنه هم میشن