2777
2789
عنوان

همسر قاضی باید محجبه باشه حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 97 پست
از اون دم کلفت ترهاش فیلم های لختی شون اومده بیرون

خب با دم کلفتا کاری ندارن😂

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

والا ماهم تو فامیل داریم ولی خب ازلول چادری بود خانمش هنوزم هست، فقط مواقعی ک میریم باغ و دورهمی با مانتو بلندمیاد....لابد مهمه دیگه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من کارشناس رسمی هستمهمسرمم همینجوربرای تحقیقات همسرم اومده بودن از حجاب من میپرسیدن از همسایه ها ...

ممنونم بابت توضیحاتتون 

خوب شد پرسیدم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ربطی ندارد مگر بخاطر اطرافیان و ضابطین قضایی و یا مشت افراطی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

نه والا ما تو فامیل داریم باکلاس و باز هستن ولی خب محدودیت داره همیشه مانتو بلند میپوشن

با مانتو بلند مشکلی ندارم

ولی فکرشو میکنم میبینم نمیتونم یه عمر نقش بازی کنم 

بله باید موجه لباس بپوشه

فکر کن یه قاضی با همسرش بره بیرون ارشاد بهش تذکر بده

خدایی بد نیست

بالاخره باید یه لول بالاتری از نجابت رو ارائه بده

اینجوری مرد هم همش نگران نیست یکی با عکس زنش ازش اخاذی کنه 

دخترعموم همسرش قاضیه تو پروسه ی استخدام مواظب بود شهرستانشون که میرفت چادر یا عبا میپوشید ولی شهر خو ...

پس یه تایمی حتما باید رعایت کرد

ممنونم بابت توضیحاتتون 💐

با مانتو بلند مشکلی ندارمولی فکرشو میکنم میبینم نمیتونم یه عمر نقش بازی کنم

والا این دوتا 

هیچ گونه نقشی ندارن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله باید موجه لباس بپوشهفکر کن یه قاضی با همسرش بره بیرون ارشاد بهش تذکر بدهخدایی بد نیستبالاخره بای ...

عکس زن

فیلم  زن 

فیلم استخر مختلط پسرهای طرف

هر چی میاد بیرون انگار نه انگار  

تازه به بقیه فحش دادن

اسی چه تاپیک جیزی

من چرا اومدم این تاپیک🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بله باید موجه لباس بپوشهفکر کن یه قاضی با همسرش بره بیرون ارشاد بهش تذکر بدهخدایی بد نیستبالاخره بای ...

کسی که حجاب نداره نجیب نیست؟😑

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اره حیفه قبولیش خیلی سخته مراعات کن

خودمم دلم میسوزه 

پدرش در اومد 

حواسمو جمع میکنم فعلا