2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن....منم یک گروه تشکیل دادم و چند تا از مامانا رو عضو کردم حرف زدیم و قرار شد شنبه بریم مدرسه اعتراض کنیم...حالا پشیمون شدم و میترسم ...میترسم بریم مدرسه بگن معلم نداریم و عوض نکنن و همه چیز سر من بشکنه و با من و بچم لج بشن...مخصوصا که هنوز دختر کوچیکم سال دیگه هم قراره بره اونجا...میترسم همین معلم بازنشسته که با دخترم خوبه اونموقع دشمن بشه اگه بفهمن من گروه زدم....چیکار کنم؟ گروه رو پاک کنم؟ برم مدرسه؟ بگم پشیمون شدم نمیام؟؟ دارم از استرس میمیرم 

نمیشد قبلش فک کنی بعد اینکارا بکنی..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیر و بازنشسته بودنشون مگه دلیل میشه که بری اعتراض بزنی😐

بستگی به نحوه تدریسشون داره 

دلیلت خیلی غیر منطقیه حتی اگه بری مدرسه هم جواب درستی بهت نمیدن

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

اصلا نگو میخوایی گروه و پاک کنی ممکنه اسکرین شات بگیرن، نصفه شب که آنلاین نیستن اول چت‌هارو پاک کن بعد کلا گروه و حذف کن 

مدرسه هم نرو چون به همین راحتی معلم عوض نمیکنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان تو گروه دختر من همه مامانا یه دستوری میدن

یه روز اعتراض میزنن تکالیف زیاده

یه روز اعتراض میزنن ال شد بل شد 

منم تو گروه اعلام کردم که لطفا تو روش کار معلم دخالت نکنین بذارین حداقل چند هفته بگذره بعد اعتراض کنین 

معلم هنوز استارت کلاس و نزده اعتراض میکنن

البته خودم از دید ولی دانش آموز میگم 

فک نکنین معلمم