2777
2789
عنوان

شما ماهانه از همسرتون چقدر پول میگیرید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارت دست خودم داده هر چیزی لازم داشتم بخرم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اخه ما هنوز نامزدیم و خب خرج انچنانی نداریم لباس و خریدهای بهداشتی و هزینه ارایشگاهم رو خودش میداد و ...

همون دو رو بگیر خدا به پولش برکت بده برا مرد بده جیبش خالی باشه خواستی باز، بگو برات بریزه

دیگه وقتی توی دوستی دو تومن می‌گرفته، الانم می گیره پسره پول نداره زیاد ولی کاملا مشخصه تو سری خوره

تو سری خوره چیه؟؟؟😐از کدوم عصر اومدی شما؟ فکر کنم از لوناشی که شوهرت میاد خونه یه فصل کتت میزنه بعدشم میگه دستم درد گرفت انقد کتکت زدم بیا ماساژ بده که خوب شه

این چه طرز فکریه که تو داری؟

یعنی چی دو هفتس عقد کرده چطور روش میشه؟

پس اگه اینطوریه مردم چطور روشون میشه شب زفاف دارن؟هنوز یه روز هم نیست عروسی کردن

جمع کن بابا

بیچاره رو نگران نکنید ، الان فکر میکنه چیز زیادی خواسته ، ۳۹۰۰ که دیگه چیزی نیست

از من به تو نصیحت هیچوقت به کم قانع نباش، اصلا حرفی نزن درباره پول اگه خودش اون مبلغ رو داد بگیر نگو پس خودت چی اون مرده جور میکنه تو سختی بیفته بدنیست اتفاقا خوبه بهتر ساخته میشه برا مشکلات مالی  بزرگتر تو زندگی، اگرم زیاد آوردی پس انداز کوچیک قایمکی برا خودت داشته باش ،اگه تو به کم قانع باشی کم کم از تو ونیازهات میزنه واگه حرفیم بزنی میگه خودت خواستی،  این نتیجه ۱۶سال زندگیه که میگم، 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘