2777
2789

ما ۲ هفته هستش که عقد کردیم و این اولین حقوقیه که همسرم توی زندگی مشترک میگیره. 

حقوق این ماه شوهرم کم بود ۲۱ میلیون و۹٠٠.

که بخاطر برداشتن تلوزیون و میز تلوزیون قراره ۱۲ میلیونش بره برای اقساط

تقریبا ۲ میلیون هم ماشینش هزینه داره

میمونه ۷/۹٠٠ میلیونش. 

حالا زشته من همون ۳/۹٠٠ رو بردارم برای همسرم ۴ میلیون بمونه؟! 

تو دوران دوستی بهم ۲ میلیون میداد با خرده حقوقش.(مثلا الان حقوقش ۲۱/۹٠٠ نیست؟!  ۲ میلیون میداد +۹٠٠ که خرده حقوق هستش) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاش بودم و درآمدم و قسطم این بود، اینقدر بهت نمی دادم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دوهفته س عقد کردی. چجوری روت میشه. اونم بااین حقوق کم چقدر خوبه شوهرت

دیگه وقتی توی دوستی دو تومن می‌گرفته،  الانم می گیره 

پسره پول نداره زیاد ولی کاملا مشخصه تو سری خوره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

قبلا ماهی 5 به بالا میداد بستگی به خرجم الان حقوق دست خودمه من بهش ماهیانه میدم😂😂

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
15 ساله ازدواج کردم بستگی داره دارند چقدر گاهی ماهی 5 تومن گاهی 20 البته من کلاس میبرم بچه ها گاهی خ ...

اخه ما هنوز نامزدیم و خب خرج انچنانی نداریم 

لباس و خریدهای بهداشتی و هزینه ارایشگاهم رو خودش میداد و اون پول جدا برای خوذم بود، ولی خب الان یکم اقساط داره، چیز زیادی نمیمونه براش