2777
2789
عنوان

استرس دارم میترسم شوهرم فهمیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 53 پست

زندگی توش قایم بازی باشه خوب نیست آخه ۱۶۰۰ چی می‌کنه شخصیت خودت خراب کردی پول رو که به خودت میداد نمی‌دونم چی بگم احتیاج نیست بره بورسیه تو گوشیش وارد سامانه بشه کل اطلاعات حساب بانکی و واریزی یارانه بالا میاد و اینکه تو برنامه بانک کارت یارانه بره هم تو تراکنش ها موجوده پیامک پاک کردی اونا که پاک نکردید خودت برو با اون پول یه پیراهنی پلیوری شلواری کفشی کاپشنی برا شوهرت بخر بگو پول یارانه اومده بود دیدم کاپشن نداری گفتم بهت بگم میگم یارانه مال تو هستش گفتم برا تو باهاش خرید کنم سورپرایز بشی چون گندش بعدا در میاد و اعتماد شوهرت به خاطر مبلغ ناچیز از بین می‌ره حرفم گوش کن الهی خوشبخت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حساب شوهرم ریختن من از گوشیش انتقال دادم یواشکیمن فکر کزدم دیده نمیخاد پولمو بده خودم زدم

اخه چرا. 

یه کلمه بهش میگفتی  اگر میگفت نمیدم اون موقع حق با تو بود ولی الان به هرکی بگی حق رو بهت نمیده.میگی پیام ناخوانده بوده چرا چنین فکری کردی؟

حالا هم خودت قلقش رو میدونی یه جوری بهش بگو که خیلی داغ نکنه دعوا بشه .ولی اگر نگی بدتره 

خب چرا گفتی بره پیگیری کنه میریختی برا خودت بعدا اگه می‌پرسید میگفت اره ریختن یادم رفت بهت بگم

خب واسه اون میریزن واسه منکه نمیریزن بگم یادم رفت من ریختم واسه خودم پیام یارانه پاک کردم

بگو خودم میرم دنبالش اگه وصل شد پولش هر ماه ماله خودم بعد ماهه دیگه که اومد بردار 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اخه چرا. یه کلمه بهش میگفتی اگر میگفت نمیدم اون موقع حق با تو بود ولی الان به هرکی بگی حق رو بهت نم ...

نه اذیت میکنه سری های پیشم حتی کامل نمیداد و ازش کم میکرد یا اگر بحثمون بشه میگه نمیدم و پولم دستش میمونه 

اخه پیاماشو اکثرا باز نمیکنه ولی میاد روی صفحه خونده میشه گفتم جتما نمیخاد بده یا حتی خیلی وقته میریزن نگفته به من چون تا همین ماه من رمز گوشیش نداشتم و نمیداد شایدم میریختن و به من نمیگفته

عزیزم تو زندگی باید صادق باشی صداقت خیلی مهمه این کارباعث میشه یه روزی یه جایی اونم بهت دروغ بگه

مگه نگفته مخفی کاری داشته ازم‌تازه در موارد حساس

وقتی طرف اخلاق نداره چطور صادق بود هزار بار سر همین یارانه منو اذیت کرده