2777
2789
عنوان

به نظرتون آسون‌ترین شغل کدومه ⁉️

201 بازدید | 22 پست

آدم یه شغلی دلش می‌خواد که زیاد زحمت نکشه ولی پول خوبی در بیاره 

حالا بحث ارزش معنوی شغل به کنار 

شغلی که آرامش خاطر داشته باشه توش 

بتونه بدون استرس شغلی و فردی راحت زندگیشو بکنه 

البته خودم می‌دونم هر شغلی سختی خودشو داره ولی خب

خودمم دبیر هستم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راستشو بخوای هیچ پول حلالی مفتکی و بدون زحمت در نمیاد

فقط و فقط به این بستگی داره که تو حاضری کجا زجمت بکشی تا اون زحمت برات شیرین باشه و لذت ببری

یه نفر در فروشگاه یک نفر در هنر یک نفر در مدرسه.. هرکسی یه جا حالش خوبه

آسونترین شغل اونیه که با عشق باشه، یعنی عاشق کارت باشی. حالا هر چی. شعار نیست، تجربه ست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

دبیری اصلا راحت نیست

خیلی سخته

به نظر من فروشندگی شغل راحتیه، به شرط اینکه فقط فروشنده باشی و حقوق ثابت داشته باشی

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

با توجه به تعطیلی ها و ساعت کاری، الان راحت ترین شغل رو داری

هر کار دیگه ای بخوای بکنی ساعت کاری خیلی بیشتری داره و تعطیلات هم نداره مثل معلمی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊