2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 71 پست
خب پس پدرت خواسته جبران کنه توهم دوسه تومن همینجوری بده ب مامانت و بگو بعد بهت میدم و بعدم اگه حرفی ...

دلخور مبشه ی جورایی دلمم نمیاد ولی پررو بازی هم درمیاره خیلی الان بچه رو انداخته توی کوچه بازی کنه درم بسته روش

زندگیم فدای پسرام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب پدرت بگو ، با ی حالت مظلومانه بگو مامان امروز میگه پولمون را بده وبا من و بچه بدرفتاری میکنه، بگو بابا میشه تا وسط اون هفته پول را بزنم الان ندارم.....بذار بفهمه باید مادرت را ادب کنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خودش کلی داره

اتفاقا اونی که بیشتر داره بیشتر هم حرص میزنه 

مادرت روانش سالم نیست

این همه خودخواهی و خودشیفته بودن برای روان سالم نیست

به پدرت بگو و دیگه هم بهش یه قرون نده 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی درهر برهم نوشتی اجر چیه

عزیزم پیش میاد ‌‌‌‌‌.... قابل فهم بود ولی

حالا اسی که چند خط نوشت

شما خودت تو یک خط ببین چی نوشتی ‌..... درهم برهم 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم ب پدرت بگو ، با ی حالت مظلومانه بگو مامان امروز میگه پولمون را بده وبا من و بچه بدرفتاری میکنه ...

نمیدم بهش به پدرم گفته بودم که دهم میدم پول رو گفت نمیخواد من برای بچم خریدم 

زندگیم فدای پسرام 
دلخور مبشه ی جورایی دلمم نمیاد ولی پررو بازی هم درمیاره خیلی الان بچه رو انداخته توی کوچه بازی کنه د ...

مامانت کلا زورش اومده از اینکه پدرت براتون چیزی بخره ، بهش بگو من با بابا حساب داشتم ده تومن قهوه ساز خریدم ، بعدم باقیش را بهم گفته وسط ماه دیگه بده ....بذاردهنشو ببنده 

اسی نمیدونم شرایط بینتون چطوریه اما پدرت دوس داشته و واسه نوه اش یه هدیه خریده ،  دیکه تو واسه چی گفتی پولشو پس میدم و مامانت چرا میخاد پس بگیره !

قطعا بابات اگه مشکل داشت نمیخرید ، پس توهم به شوهرت و مامانت  بگو که یه کادو بوده از طرف بابام و خیال همه رو راحت کن

نمیدم بهش به پدرم گفته بودم که دهم میدم پول رو گفت نمیخواد من برای بچم خریدم

خب پس دیگه مامانت را بیخیال. ، چندروزی جلو چشمش نباش تا اب ها ازاسیاب بیوفته😂