2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از اون پدرهایی هست ک کم مادرت میذاره و برای شما و همه ولخرجه پول را بهش بده ، حداقل نصفش را بده ....

ولی اگه میدونی الکی حسودی کرده یا نده یا اگه دادی به خود پدرت بده یا هم بجاش براشون ی وسیله برقی چیزی بخریای هدیه برای جبران برای جفتشون 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگه از اون پدرهایی هست ک کم مادرت میذاره و برای شما و همه ولخرجه پول را بهش بده ، حداقل نصفش را بده ...

قهوه ساز خریدم 10میلیون براش اون ماه پولشو نگرفتم

زندگیم فدای پسرام 
زندگیتون واسه پسراتون ؟پس دخترتون چی ؟؟؟ ☹️من حس میکنم مامانتون هم مثل شماس ‌.‌ زندگیش پسراشن

عزیزوم بخاطر اینکه شناسایی نشم من پسر ندارم اصلا

زندگیم فدای پسرام 
جلوی شوهرم خیلی زشت میشه اگه برگردونم اون نمیدونه بابام بخشیده به دخترک

نگو به شوهرت اگه میتونی که بخر اگه نه بدلشو بگیر 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قهوه ساز خریدم 10میلیون براش اون ماه پولشو نگرفتم

خب پس پدرت خواسته جبران کنه توهم دوسه تومن همینجوری بده ب مامانت و بگو بعد بهت میدم و بعدم اگه حرفی زد بگو زنگ زدم ب بابا بگم شماره کارتشو بده واسه باقی پول جواب نداد میزنم ب کارت خود بابا .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....