2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 73 پست
عزیزم پیش میاد ‌‌‌‌‌.... قابل فهم بود ولیحالا اسی که چند خط نوشتشما خودت تو یک خط ببین چی نوشتی ‌... ...

آره آخه خیلی سعی کردم منظورش وبفهمم نفهمیدم گف کاش می ذاشتم پشت ویترین بمونه نفهمیدم مادرش گفته یا پدرش 

اسی نمیدونم شرایط بینتون چطوریه اما پدرت دوس داشته و واسه نوه اش یه هدیه خریده ، دیکه تو واسه چی گف ...

👌👌👌👌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم بابام قرار نیست بفهمه ما پول رو قراره بدیم به مامانم حالا که الان بهش گفتم نمیدم پول رو اجر ...

اصلا چنین کاری نکن حالا که مامانت داره اینو میگه 

مامانت باج گیره 

باباتم اگه بفهمه ازت ازرده میشه که بابمامانت بستید که جیب منو بزنید

عجب مامانی داریدر جواب خواسته مامانتم بهش بگو به شوهرم گفتم مامانم پولو میخواد شوهرمم گفته خودم پولو ...

وای الان داشتم باهاش بحث میکردم میگه چقدر زرنگی داری رند بازی میکنی چند سال پیش 5میلیون از من پول میخواست شوهرمم نمیدونست پدر منو در اورد رفتم از بابام قرض کردم بهش دادم خداشاهده یک ساعت بعد رفت کلی لباس خرید اومد هیچوقت یادم نمیره بعد الان میگع چرا دروغ میگی من این کارو نکردم

زندگیم فدای پسرام 
وای الان داشتم باهاش بحث میکردم میگه چقدر زرنگی داری رند بازی میکنی چند سال پیش 5میلیون از من پول می ...

بگو مامان جان کار خودت که کادوی بابامو میخوای تو پنهانی پس بگیری که رندی نیست بعد من بخوام پولو به کسی که خرج کرده بخاطر تو پس بدم رندبازیه.ینی هرکار کرد نده بهشششششش

مادرم میگه پول طلا رو بده به من درصورتی که بابام بعنوان هدیه خریدع برای دخترم

نه اینکه گفتی پشت در کرده دخترمو

مامانت اینکارو کرده؟مگه یه جا زندگی میکنین که هر چیزی میتونه ب تو و بچه ت بگه یا هر رفتاری کنه؟

نه اینکه گفتی پشت در کرده دخترمومامانت اینکارو کرده؟مگه یه جا زندگی میکنین که هر چیزی میتونه ب تو و ...

نه من ی شهر دیگه زندگی میکنم چند روز اومدیم بمونیم 

زندگیم فدای پسرام