خانوما ما دیشب با پدرم رفتیم بیرون پدرم ی تیکه طلا برای دخترم خرید ۲۰میلیون
من اول میخواستم پولشو بدم به مامانم بعد الان اومده میگه باید دیشب میزاشتم پشت ویترین مغازه از حسرت دق میکردین منصرف شدم که بهش بدم هرچی باشه بابام خریده برای بچه من حالا مامانم اومده میگه بدید به من پولشو بنظرتون باید بهش بدم یانه من به شوهرم نگفتم بابام قرار نیست پول بگیره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عجب مامانی داریدر جواب خواسته مامانتم بهش بگو به شوهرم گفتم مامانم پولو میخواد شوهرمم گفته خودم پولو ...
وای الان داشتم باهاش بحث میکردم میگه چقدر زرنگی داری رند بازی میکنی چند سال پیش 5میلیون از من پول میخواست شوهرمم نمیدونست پدر منو در اورد رفتم از بابام قرض کردم بهش دادم خداشاهده یک ساعت بعد رفت کلی لباس خرید اومد هیچوقت یادم نمیره بعد الان میگع چرا دروغ میگی من این کارو نکردم
وای الان داشتم باهاش بحث میکردم میگه چقدر زرنگی داری رند بازی میکنی چند سال پیش 5میلیون از من پول می ...
بگو مامان جان کار خودت که کادوی بابامو میخوای تو پنهانی پس بگیری که رندی نیست بعد من بخوام پولو به کسی که خرج کرده بخاطر تو پس بدم رندبازیه.ینی هرکار کرد نده بهشششششش