2777
2789
همینم شروع خوبیه😊

شروع اوه اوه قیامت ب پا کردن یعنی از بس پشتم حرف زدن ک نگم تازه ب شوهرمم محل نمیذاشتن ی مدت!!! خیلی کار بزرگی بود چون وارد بازیشون نشدم حرصی شده بودن چ جور مخصوصا جاری ک رفتن ویلاش چون فک میکرد اینارو میاد میندازه سر من خودش در میره و تماشاچی میشه 🤭😉😁منم جا خالی دادم دیگه گفتم هر چی میخواد بشه بشه بیخیال امکان داره پدرش ما رو از ارث محروم کنه ب درک تا حالاش اونا خوردن بذار بعدشم بخورن منکه راضی نیستم

اتفاقا همه میشناسنش. اخلاقاش رو همه میدونن. تو طایفه خودشون معروفه به سلیطه بودن.

متاسفانه چندنفر از فامیل شوهرم کار من رو بد میدونن و معتقدن هرچقدر هم که حرف شنیده باشم باید رفت وآمد کنم،واسه همون منو بد میدونن....مادرشوهرمم خوشحاله که من بد شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم مهم نیست ... این خواهر شوهرم با همه عروسا مشکل داره... عروس بزرگه سالها با همشون قطع رابطه بود. ...

برعکس میدونم جاریم از قوم خودشون خواهد بود و با مدل حرف زدن هم آشنا هستن و احترامشون به قوم خودشون بیشتر خواهد بود،مشکلات و کمبودهایی که من و همسرم داریم هم نخواهند داشت،و هیچوقت کارش به قطع ارتباط نخواهد کشید

برعکس میدونم جاریم از قوم خودشون خواهد بود و با مدل حرف زدن هم آشنا هستن و احترامشون به قوم خودشون ب ...

من الان دیگه جواب چرت و پرتاشونو میدم بزار بگن من بدم. بد عالم باشم بهتر از اینه که پیش خودم شرمنده باشم که چرا جواب حرفای مفتشونو ندادم و بجاش خودخوری کنم.من سر جواب ندادن و مدارا کردن  و احترام نگه داشتن( که البته اون ادم هیچ وقت احترام نگه نداشت)و خودخوری کردن سلامتیم از دستم رفت... تا اخر عمرم باید دارو بخورم.

برعکس میدونم جاریم از قوم خودشون خواهد بود و با مدل حرف زدن هم آشنا هستن و احترامشون به قوم خودشون ب ...

اگر برگردم به گذشته از همون اول جوابشونو میدادم... الان فهمیدم هیچ ادم کم عقل و بی شعوری ارزش اینو نداشت که من بخاطرش سلامتیم رو از دست بدم.

من هم بعد 12سال،2ساله قطع رابطه ام.شیرینی زندگی،آرامش خانواده رو تو این دوسال فهمیدم.خیلییییی خوبه.

من خیلی تلاش کردم قطع رابطه نشه ولی واقعا خانواده همسرم از بدترین آدم های روی زمین هستند.تحملشون بیمارم کرد هم جسمی هم روحی.

من هم بعد 12سال،2ساله قطع رابطه ام.شیرینی زندگی،آرامش خانواده رو تو این دوسال فهمیدم.خیلییییی خوبه.م ...

منم بعد هفت سال ... الان یکساله روابط رو کم کردم اون فرد رو هم قطع رابطه کردم.