2777
2789
عنوان

با کسی که تبخال میزنه میشه ازدواج کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم یه جام میزد کل لب بینی م پر از تبخال میشد اونم چی مثل تاول

دقیقا منم همینطور بودم 

ولی هیچ کدوم از خانوادم حتی یک بار هم نزدن

میگن بیشتر از استرس است یا تب شدید 

ولی یه دکتر رفتم گفت بخاطر اینکه بدنت ضعیفه و ویروس تبخال تا آخر عمرت تو بدنت است

گفت مولتی ویتامین بخور بدنت قوی باشه نمیزنی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دقیقا منم همینطور بودم ولی هیچ کدوم از خانوادم حتی یک بار هم نزدنمیگن بیشتر از استرس است یا تب شدید ...

تو خانواده منو داداشم می‌زنیم 

من جالبه یکیو ببینم تبخال زده. فرداش میزنم 

خداروشکر الان دیر به دیر نهایت سالی یکبار میزنم اونم شدید نیست که مثل تاول بشه 

من نزدیک عروسیم بود خیلی استرس داشتم یوقت نزنم 

خداروشکر ان شاءالله دیگه نزنی🥲

مرسی گلم 💚

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
تو خانواده منو داداشم می‌زنیم من جالبه یکیو ببینم تبخال زده. فرداش میزنم خداروشکر الان دیر به دیر نه ...

اگه مراسم مهمی در پیش داری همیشه چند روز قبلش قرص تبخال بخر هر ۱۲ ساعت بخور نمیزنی