الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اینجوری بودم یه جام میزد کل لب بینی م پر از تبخال میشد اونم چی مثل تاول
دقیقا منم همینطور بودم
ولی هیچ کدوم از خانوادم حتی یک بار هم نزدن
میگن بیشتر از استرس است یا تب شدید
ولی یه دکتر رفتم گفت بخاطر اینکه بدنت ضعیفه و ویروس تبخال تا آخر عمرت تو بدنت است
گفت مولتی ویتامین بخور بدنت قوی باشه نمیزنی
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
تو خانواده منو داداشم میزنیم من جالبه یکیو ببینم تبخال زده. فرداش میزنم خداروشکر الان دیر به دیر نه ...
اگه مراسم مهمی در پیش داری همیشه چند روز قبلش قرص تبخال بخر هر ۱۲ ساعت بخور نمیزنی