2777
2789
عنوان

بابام با ازدواج ام مخالفه میخام خودکشی کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 110 پست
ماهایی که با همسرامون اختلاف سنی زیادی نداریم هم همون چهار پنج شش سال اختلاف سنی خیلی تاثیر گذاشته ...

دیگه نه تا این حد اختلاف شما اگرم باشه مال سن نیست مال تفاوتای دیگتونه‌وگرنه منو شوهرم تو یه سالو یه فصل دنیا اومدیم هیچ تفاهمی نداریم بدلیل اختلافات دیگه 

خودتونو خسته نکنید این خانم خیلی وقته هی تاپیک میزنه انتخابشو کرده دنبال راهی برای ازدواجه دیروزم تا ...

کاملا احساسی برخورد می کنه. عقلش رو گذاشته کنار... این همه براش دلایل منطقی اوردیم، تو تاپیکای قبلیشم من نظر دادم... فقط دعا می کنم عقلش به کار بیوفته با بی عقلیش خودشو خانوادشو تو دردسر نندازه... نوزده سال سن داره ها اما مثل لچه های چهارده پونزده ساله رفتار میکنه و حرف میزنه. رسما عقل و منطق رو گذاشته کنار ... خدا کمکش کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر فامیل ما میخواست ازدواج کنه با ی دختر 12 سال بزرگتر بچه هم داشت دختره خانواده پسر مخالف بودنپسره ...

خدا لعنت کنه اون پیر خرفتو دختره بگو چیکار داشتی به اون بچه سال بیچاره

دقیقا کمتر از یه ماه پیش یه خانم تاپیک زد و مشکلش کلمه به کلمه همین بود.تازه شوهرش علاوه بر اینا اذی ...

بله عزیزم واقعا نمیشه با این موضوع ها کنار اومد و راحت از کنارش گذشت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خدا لعنت کنه اون پیر خرفتو دختره بگو چیکار داشتی به اون بچه سال بیچاره

پسره خر بوده گیر داده بوده دختره و میخوام 

دختره هم میگفت ول کن، نمیشه

ولی خب بازم مقصره، نباید باهم دوست میشدن احساسات درگیذ میکردن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پسره خر بوده گیر داده بوده دختره و میخوام دختره هم میگفت ول کن، نمیشهولی خب بازم مقصره، نباید باهم د ...

دروغ گفته بخودش خیلی وابستش کرده بیچاره رو تا مرز خودکشی برده از دختره شکایت نکردن؟

عزیزم من و شما که تو خونه همسایه شما زندگی نمیکنیم. شاید هم مشکل دارن شما نمیدونی. شاید خدایی نکرده ...

زندگی بدون درد سر بدرد چی میخوره 😂😂 بعدم تو همی ازدواجا اختلاف رفتار هست چه هم سن چه غیر هم سن بستگی به دو طرف داره 

دروغ گفته بخودش خیلی وابستش کرده بیچاره رو تا مرز خودکشی برده از دختره شکایت نکردن؟

نمیشه قضاوت کرد 

مقصر هر دو بودن 

نه از چی شکایت کنن؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چه خوبه که همه چیو در نظر گرفته درستش همینه باید ی مدت با طرف بگردی تا بشناسی ولی از لحاظ سنی ممکنه ...

عزیزم من خودم۱۹ میخوره ۲۵ ۲۶ باشم اون میخوره ۳۰ باشه مهم اینه که اون شور و هیجان داشته باشه من خودم جون تر دیدم هیچ شور و هیجانی تو زندگی ندارم اینم بیشتر بستگی به خلق و خوب اون آدم داره من نامزدم خیلی پایه تر از ۲۴ ۲۵ ساله هاس