2777
2789
عنوان

بابام با ازدواج ام مخالفه میخام خودکشی کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 110 پست

عزیزم خودکشی و اینا راهش نیست با پدرتون منطقی صحبت کن ببین دلیل مخالفتشون چیه و ببین شما و اون آقا طرز فکراتون تفاهم اینا چجوریه بعد یک تصمیم درست و عاقلانه بگیرسد خودتون ماشاالله عاقل و بالغ هستین درسته احساسات عقل رو از کار میندازه ولی فقط اختلاف سنی ملاک نیست باید دید اخلاقیات و تفاهم و اینا طرز تفکرات هر دو چجوریه حالا باز خودتون در آخر صلاح دار و تصمیم گیرنده هستین شما و خانوادتون که زحمتتون رو کشیدن و نگران شما و آیندتون هستن و حتی بیشتر از خودتون دوستتون دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره خر بوده گیر داده بوده دختره و میخوام دختره هم میگفت ول کن، نمیشهولی خب بازم مقصره، نباید باهم د ...

اره خب اول چراغ سبز نشون میدن و پسره رو جذب میکنن بعد میگن ول کن نمیشه، از اول زنیکه نمبدونسته این پسر مجرده و ۱۲ سال کوچیکتر؟ خدا خیرش نده الهی

عقلشم بیشتر کار میکنه عقل کل هم هست خانم هم تا وقتی میگه چشم هیچ مشکلی پیش نمیاد پول هست رفاه هست آس ...

ن زور گو ای که خوب نیست   ولی اگه اخلاقش خوب باشه  میگم مشکلی نیست  نه اینکه مرد حرف زور بگه این اصلا خوب نیست  

اره خب اول چراغ سبز نشون میدن و پسره رو جذب میکنن بعد میگن ول کن نمیشه، از اول زنیکه نمبدونسته این پ ...

چی بگم؟ حس خوبی ندارم نفرین کنید

بزارید هرچی باشه کارما هست

ما هیچ. نمیدونیم. دقیقا چی شده بوده

ظاهر قضیه و من گفتم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چه با این آقا چه با هرکسی ازدواج کردین از خدا میخوام تا آخر عمر باعزت و طولانیتون خوشبخت ترین بشید پر از سلامتی و حال خوب دیگه عاشقی منطق حالیش نمیشه اگر صلاح و خوشبختیتون با این آقا هست ان شاالله به هم برسید و پدرتون اشتباه کرده باشن و مخالف بودن و تا آخر عمرتون در کنار هم خوشبخت ترین بشید از خدا همین رو بخواید برای خودتون 

و کلام آخر به هیچ عنوان به پدر و مادرتون بی احترامی نکنید و دلشون رو نشکونید منطقی باهاشون صحبت کنید و اگر میدونید صلاحتون هست با درستی رضایت بقیه رو جلب کنید چون خانواده زحمتتون رو کشیدن بزرگتون کردن جیگر گوششون هستین و به فکرتون هستن شاید دلیلشون منطقی باشه شاید هم نباشه خدا داند از خدا بخواید

زندگی بدون درد سر بدرد چی میخوره 😂😂 بعدم تو همی ازدواجا اختلاف رفتار هست چه هم سن چه غیر هم سن بست ...

باه توی اوناش که نرماله و با سلام و صلوات ک به به و چه چه تشکیل شده وضع اینه، وای به حال اونی که انقد اختلاف توش هست از اول. این حرفایدشما مال بی تجربگیه، ما هم این دورانا رو داشتیم. پشیمونی داره پشیمونی که جبرانش سخته یا امکان نداره

چی بگم؟ حس خوبی ندارم نفرین کنیدبزارید هرچی باشه کارما هستما هیچ. نمیدونیم. دقیقا چی شده بودهظاهر قض ...

مادر و خانواده اون پسر به اندازه کافی نفرین می کنن، ما هم حس و انرژی منفی که از کارش گرفتیم رو براش فرستادیم

قطعا بابات عقلش بیشتر میرسه...

و اگر الان بهش برسی .ینی نیازی نباشه خود... کش.ی نکنی

قطع ب یقین ینی هزار در صد مطمئن باش دو سال بعد ازدواج خودتو میندازی زیر تریلی!

پونزده سااااال ینی دقبقا جای باباته! 

ازدواج کردن با ادمی ک پونزده سال از خودت بزرگتره دست کمی از خودکشی نداره 

واقعا اگر دو روز دیگه دخترم بیاد بگه با یکی ک پونزده سال از خودم بزرگتره میخوام ازدواج کنم فکر کنم من خودمو بکشم🤦🏻‍♀️

تصورشم نمیتونم داشته باشم. متاسفانه پدرت رو واقعا درک میکنم و میدونم چ آشوبی تو دلش هست