2777
2789
عنوان

بابام با ازدواج ام مخالفه میخام خودکشی کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 110 پست
من داشتم به خودم میگفتم خوشبحالش مشکلاتی که من بر خوردم از بی پولی اون نمیخوره بعدشم میگفتم چیزیای ...

ببین من از روی تجربه باهات حرف میزنم در نهایت خودت باید انتخاب کنی ولی بهترین اختلاف سنی بین زوجین ۵ سال 

یا باید خیلی خودت رو با شرایط وقف بدی یا طرفت خیلی خیلی با افکار شما خودش رو وقف بده فک کنم دهه ۸۰ هستی؟طرفت دهه ۶۰ اگر هست دهه ۶۰ افکاااار خیلییییی متفاوتی با دهه ۸۰ دارن ... خیلی زندگی سخت میشه ... پول همیشه حلال مشکلات نیست خیلی چیز های مهم تر هست

چرا بدبخت بشه ۱۵ سال اصلا چیزی نیست ما همسایه داریم ۲۵ سال اختلاف سنی دارن اینقد با هم خوبن وقتی مرد ...

ماهایی که با همسرامون اختلاف سنی زیادی نداریم هم همون چهار پنج شش سال  اختلاف سنی خیلی تاثیر گذاشته ، امکان نداره ادمی که نزدیک به دو دهه از اختلاف سنیشون میگذره دچار اختلاف نسلی نشن... عاقل باشید لطفا. استثناها استثنا هستن نباید برای همه تجویز بشن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدبخت بشه ۱۵ سال اصلا چیزی نیست ما همسایه داریم ۲۵ سال اختلاف سنی دارن اینقد با هم خوبن وقتی مرد ...

عزیزم من و شما که تو خونه همسایه شما زندگی نمیکنیم. شاید هم مشکل دارن شما نمیدونی. شاید خدایی نکرده در آینده مشکل پیدا کنن. رندایی خود من ۱۳ سال از داییم کوچیک تره (قدیم ازدواج کردن) واقعا ۱۰ بار تا مرز طلاق رفتن. چقدر دعوا. زننداییم دلش کارای نوجوانی میخواست، داییم جا افتاده. الانم کنار هم داییم پیر نیست تو سن خودش بنظرم می‌رسه، اما زنداییم باور نمیکنی ۱۳ سال کوچیک تره، نهایت میگی ۵ سال

مهربان باشیم   

خودتونو خسته نکنید این خانم خیلی وقته هی تاپیک میزنه انتخابشو کرده دنبال راهی برای ازدواجه دیروزم تاپیک زده بود میخوام‌باهاش فرار کنم ان شاالله که این قضیه به خوبی حل بشه

عقلشم بیشتر کار میکنه 

عقل کل هم هست خانم هم تا وقتی میگه چشم هیچ مشکلی پیش نمیاد پول هست رفاه هست آسایش هست و...

فکر روح و روان و جسم یه زن هم نباشید اصلا که چرا باید زورگویی یه مرد رو تحمل کنه و حرف حرف آقا باشه تو همه ی موارد

لطفا نگو خیلی هم خوبن و... چون شما داری ظاهر زندگیشونو میبینی نه باطنشو نه اتاق خوابشونو و نه هیچ چیز دیگه رو

این مسائل از نظر جنبه ی روانشناختیش همه ش آسیبه خانم عزیز

ببین من از روی تجربه باهات حرف میزنم در نهایت خودت باید انتخاب کنی ولی بهترین اختلاف سنی بین زوجین ۵ ...

اره من ۸۰نه عزیز شوهر من ۶۰نیست شوهر من ۶سال با من فرق داره  من داشتم در نورد یکی از اشناها حرف میزدم

چ خبره 15 سال؟ یلحظه احساس و خاموش کن

منطقی به موضوع نگاه کن! 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بعضی وقت ها که خانواده ها خودخواهی و لجبازی می‌کنند به کنار

ولی اکثر مواقع پدر و مادر چون بچشون یک عمر بزرگ کردن و شناخت کامل و بهتری از خودش دارن و تجربه بیشتری هم دارن واقعیت رو سرد و محکم میکوبند توی صورت بچه 

اکثر مواقع هم بچه سرپیچی کنه پشیموووون میشه بچه جان نکن 

ی دعایی هست بخونش ان شاء الله مشکل حل بشه؛

رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

پسر فامیل ما میخواست ازدواج کنه با ی دختر 12 سال بزرگتر 

بچه هم داشت دختره 

خانواده پسر مخالف بودن

پسره خودکشی کردن

دختره 3 ماه بعدش رفت با یکی دیگه ازدواج کرد الان خوش و خرم زندگی میکنه

به نظرت پسره الان پشیمونه از اینکه شانسی زندگی و از خودش گرفته یا نه؟ 

پشیمونه دل خانواده شو سوزونده یا نه؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اره من ۸۰نه عزیز شوهر من ۶۰نیست شوهر من ۶سال با من فرق داره من داشتم در نورد یکی از اشناها حرف میزد ...

😂😂 اره من یه لحظه اشتباه گرفتم

در کل اختلاف سنی زیاد خوب نیست اونم یه سری مشکلات خاص خودش رو داره 

تو عقل داشتی به خودکشی فکر نمیکردی چه برسه با یکی که ۱۵ سال ازت بزرگتره بخای تشکیل خانواده بدی و زندگی کنی! 

فردا تو زندگی چی... حرفی بینتون شد زود میگی میخام خودکشی کنم؟

فک میکنی فردا هرچی گفتی میگه چشم نخیر عزیزم، تو زندگی انقد حرفا پیش میاد هیچ وقت هم همو درک نمیکنین و حرفه همو نمیفهمین ۱۵سال خیلی اختلاف خیلی زیاده! اون عقل داشت میگفت یکیو بگیرم هم سن خودم نه بچه ! تو هم عقل نداری یه بچه ۱۰ساله هم میدونه ازدواج با فاصله سنی ۱۵ آخرش طلاقه

۱۴۰۴/۷/۱۸