2777
2789
عنوان

بابام با ازدواج ام مخالفه میخام خودکشی کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 106 پست
بابات درست میگه

آخه بابای بنده خدا داره میبینه داماد ۱۰ سال از خودش بزرگتره

چه معنی میده این مدل ازدواج ها

واسه همینه دخترهای بالای ۳۰ سالمون ازدواج نمیکنن

پسره ۴۰ ساله ش شده دستش به دهنش میرسه عوض اینکه دنبال هم نسلیهای خودش باشه دنبال جوجه موجه میگرده.اینا مرد زندگی نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه نشون داده پدر الکی نمیگه و حق با اونه ‌..... خدا به دادت برسه دختر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

لطفا دختر مردمو بدبخت نکن با راهنمایی الکی این همه هانم عاقل میگن حرف پدرماددرتو گوش کن شما یه تنه ا ...

چرا بدبخت بشه ۱۵ سال اصلا چیزی نیست ما همسایه داریم ۲۵ سال اختلاف سنی دارن اینقد با هم خوبن 

وقتی مرد بزرگ تر باشه عقلشم بیشتر کار میکنه طرفو بیشتر درک میکنه 

آره معمولا اختلاف سنی بیشتر از ده سال اینطورین باز خداروشکر بقیه چیزاش خوبهچند سالته

من ۸۰م ایشون۶۷ نظامی 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

در طول زندگی مشترک متوجه تغییر توی افکار میشی چیزهایی که از نظر تو مهمه برای اقا بی اهمیته و برعکس . ...

من داشتم به خودم میگفتم خوشبحالش مشکلاتی که من بر خوردم از بی پولی اون نمیخوره   بعدشم میگفتم چیزیایی که شنیدم خوبن عین مال من خانواد اویزون نیستن من داشتم از این دیدگاه نگاهش میکردم

تو فامیل ماهم به تازگی با ۱۵سال اختلاف ازدواج کردن.دختره خانواده شو به زور راضی کرد ولی خب کنار هم خوب نبودن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اختلاف سنیتون زیاده عزیزم این موضوع الان خودش رو نشون نمیده چون هر دو هیجان دارید اما به مرور با عاد ...

دقیقا کمتر از یه ماه پیش یه خانم تاپیک زد و مشکلش کلمه به کلمه همین بود.تازه شوهرش علاوه بر اینا اذیتش می‌کرد، محدودش می‌کرد و سعی می‌کرد با لباس و هر چی میتونه ظاهرش و روحش پیر تر کنه که یه وقت جوون تر کنارش بنظر نرسه. خانم واقعا بریده بود 

مهربان باشیم   
۱۵ سال اختلاف که خوبه مشکلش چیه اصلا بگو اقا من میخوام زندگیمو خراب کنم شما چکار دارین

نظر نده اختلاف هفت یا شش سال یه دهه اختلاف میدونی چی پیش رو داره؟ اصلا درک نمیشی نخواهی شد دنیا ها متفاوت اگه زندگی معمولی بخور بخواب بدون عیچ عشق و علاقی هیجانی میخوای اره خیلی مناسبه این سن برای ازدواج

معمولا مردایی که زن با اختلاف سنی زیاد مبگیرن برا اینه که طبق سلیقه خودشون تربیتش کنن... چون سنشون بیشتره شخصیتشونم کامل شکل گرفته اما دختر کم سن هنوز تو مرحله شکل گیری شخصیتشه به راحتی تاثیر میگیره...

این چه طرز راهنمایی کرددنه... رسما دختر مردم رو داری هل میدی تو چاه...

😂😂کجاش چاهع اخه  این دختر خوشش میخواد با این اقا ازدواج کنه  سنش مهم نیست مهم اخلاقشه که پسندیددش

چرا بدبخت بشه ۱۵ سال اصلا چیزی نیست ما همسایه داریم ۲۵ سال اختلاف سنی دارن اینقد با هم خوبن وقتی مرد ...

خوبه میگید همسایه ،همسایتون میاد از مشکلاتش برای شما بگه این خانم ۳۵ سالش بش اول جونیش اقا میشه پنجاه سالش