2777
2789
عنوان

درخواست تعلیقی دارم

169 بازدید | 14 پست

هنوز هم به درخواست تعلیق میکنن؟

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاخره زمان رفتن ما هم فرا رسید 

شرمنده نتونستم براتون تاپیک بزنم ولی دلم نیومد که بدون خداحافظی برم راستش چند وقتیه که تو اینجا دیگه حالم مثل سابق خوب نیست و...

اگه بعد ها خواستین با من ارتباط بگیرید یا صحبتی داشتین 

من توی پیام رسان هایی که ازم دارین هستم 

براتون آرزوی موفقیت دارم 

خدانگهدار تون .

@ابرو_کمونیa‍ 

@arvin88‍ 

شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”

بلاخره زمان رفتن ما هم فرا رسید  شرمنده نتونستم براتون تاپیک بزنم ولی دلم نیومد که بدون خداحاف ...

بمون خب

چه کاریه رفتن

عه

- م‍‌ن دی‍‌گ ح‍‌ت‍‌ی ح‍‌ال روح‍‌ی خ‍‌دم‍‌م درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م :)❤️‍🩹💯

بمون خبچه کاریه رفتنعه

اروین چرا بم نگفتی لنتییییییی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

خودت تاپیکاشو لایک کردی مهندس

مشتی لایک من مال یه ماه پیش بوود نه الان!

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

@niniyar‍ 

سلام وقت شما بخیر 

لطفا من رو تعلیق زمان دار کنید که بتونم بعد از ۶ ماه برگردم 

@niniyar‍ سلام وقت شما بخیر لطفا من رو تعلیق زمان دار کنید که بتونم بعد از ۶ ماه برگردم

سلام اخرین زمانی که میتونم تعلیقتون کنم 90 روزه هست و نامحدود بیشتر از 90 روز نداریم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام اخرین زمانی که میتونم تعلیقتون کنم 90 روزه هست و نامحدود بیشتر از 90 روز نداریم

همین هم خوبه لطفا من رو به مدت 90 روز تعلیق کنین