2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت و زندگی به دلیل بد قواره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست

اسی واقعا برای همچین چیزی ناراحتی و قنبرک زدی 

اون دوستت که دشمن دوست نیست دوست واقعی آدم کوچیک مورد تمسخر قرار نمیده 

بعدم خیلیلم خوبه که انقدر قدت بلنده منم قدم بلنده 

سایز پاهم ربطی به خوشگلی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلی ؟

این چه حرفیه اصلا ربطی ب این چیزا نداره

همه چی به پیشونیه 

و اینکه ما داشتیم اطرافمون ک چند تا خواهر خیلی قد بلند و هیکل چهارشونه داشتن اما ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن 

من خودم متوسطم ولی اصلا انرژی زنانه ندارم و طبیعتا کسی جذبم نمیشه

ولی اطرافم تو خوابگاه کسایی هستن ک هیکل و قد و استایل ی پا بتمن ولی انرژی زنانه مرلین مونرو 

در نتیجه زندگیو اونا بردن 🫠

.....

دختر قد بلندی هستی ... سایز پاهات بزرگه که باشه نهایتا کفش میدوزی واقعا مشکل بزرگی نیست . برای من که سالها درگیر قد دخترم بودم و با بدبختی رسوندمش به ۱۵۵ داشتن قد تو آرزوست و کفشش هم توی کفش بچه ها با سایز ۳۶ باید پیدا کنم فکر کنم مشکل دختر من بیشتر باشه اما جوری رفتار کردم که اعتماد به نفس داره و کسی جرات نداره به خاطر قدش بهش توهین کنه  اما باز هم خدا را شکر می کنم قرار نیست همه یک جور و یک شکل باشند انشاالله بخت و اقبال همه تون بلند باشه برات دعا می کنم به زودی یک بخت و اقبال خوب بیاد سراغت 

بی خیال عزیزم چرا خودتو با این چیزا آزار میدی 

من 173ام و شماره پام 41 هست 

راستی یه بچه هم دارم 

چرا فک می‌کنی اونی که شماره پاش بزرگه نمیتونه ازدواج کنه 

من هیچ وقت از شماره پام خجالت نکشیدم پیش همسرم بالاخره خدا از این طرف قد و قامت رعنا بهم داده اما از طرف دیگه دوتا پای گنده بهم داده بازم شکر 

اطراف من همچین قدی رو به آپشن خیلی خیلی خوب میدونن و برا خیلی از خانواده ها وقتی میخان برم خاستگاری این ملاکشونه برای دختر خانوم منم از همین موارد بودم 

خداروشکر اندام زیبایی دارم و یه قدم خیلی خیلی بلند 

خیلی ها از سر حسادت اینو میگن بهتااا منم تو دوران دبیرستان خیلی مسخره میشدم بهم میگفتن تیر برق 

کی میاد با این ازدواج می‌کنه این آخرش می‌ترشه 

و خیلی چیزای دیگه اما الان به بچه هم دارم در حالی که خیلی از همونایی که منو مسخره میکردن می‌دونم از سر حسادت اینکارو میکردن آرزوشون قد و هیکل من بود 

من اکثر دخترای فامیلم آپشن های منو دارن یعنی قد خیلی بلند . اندام زیبا و همشون هم ازدواج کردن و خب بچه هم دارن بچه هاشون هم قد رعنایی خواهند داشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دختر قد بلندی هستی ... سایز پاهات بزرگه که باشه نهایتا کفش میدوزی واقعا مشکل بزرگی نیست . برای من که ...

مرسی عزیزمممم ایشالا دختر شما هم موفق باشن🥹🥹😭😭😭🩷🩷🩷