2777
2789
عنوان

چرا بچه های یوسف مثل خودش به زیبایی معروف نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6357 بازدید | 278 پست
عزیزم درتاریخ اشاره ای به یوسف هم نشدهمهم عبرت اموزیه،همین الانم فلسطینیا ولبنانیا اکثرا سفید وخوشگل ...

اتفاقا نشون هست که توی دوره از مصر پرستش خدا فرق کرده و یکتا پرست شدن حالا یه سری تاریخ شناس میگن خورشید که البته یه سری هم به خدای یگانه ربط میدن 

جالبه که حتی اسم پادشاه و همه چیز رو پادشاهان بعد اون دوره از آثار مصر پاک کرده بودن ولی  وقتی مقبره پادشاه اون دوره پیدا شد خیلی تعجب کردن، 

بعدم لبنان و فلسطین مگه اسکندر مقدونی تصرف نکرد و یونانی ها اونجا رفتن مشخصه چرا ژن های اروپای دارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راهکارهایی میدونی بگو

بالای همین صفحتون سرچ کنید هر چی که میخواید تاپیک هاش رو میاره

حتی تاپیک جامع هم هست در موردش

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
گفته حوری نگفته آدم😁 مثلا ممکن نیست شما یکی رو ببینید چشمش رنگی باشه و از کسی که چشمش مشکیه خوشگل ت ...

ممکنه 

اما اگر همون آدم چشماش مشوی بود زیباییش چند برابر میشد 

منم تازه فهمیدم از نسل یوسف و زلیخا

یوشع از نسل افراییم پسر حصرت یوسف بود

افزاییم پسر کوچیکه بود و یوسف دوتا پسرش رو برد پیش یعقوب و اگه اشتباه نکنم گفت به منسی که پسر بزرگا بود برکت بده ولی یعقوب گفته بود کوچیکه بر بزرگه برتری داره

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اتفاقا نشون هست که توی دوره از مصر پرستش خدا فرق کرده و یکتا پرست شدن حالا یه سری تاریخ شناس میگن خو ...

تا اونجا که میدونم نماد آتون خورشید بوده که اخناتون آوردش تا جایگزین آمون بشه ولی بعد مرگش آمون دوباره قدرت گرفت

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ممکنه اما اگر همون آدم چشماش مشوی بود زیباییش چند برابر میشد

نه خب منظورم اینه یکی مثل همون باشه ولی مشکیش

خیلیا رو دیدم که رنگی رو انتخاب میکنن و از نظرشون بهتره

پس زیبایی یه چیز نسبیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)