2777
2789
عنوان

رابطه موجر مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
اونا اگر پول داشتن چرا مستاجر میشدن بیخیال باشید

بخاطر خونه ناراحتم با این سیاهی تا رنگ نکنیم دیگه کسی نمیاد

کمد دیواری هم نو بود نمیدونم چجور کندن

ما خودمون مستاجریم جرعت نداریم میخ به دیوار بزنیم

بخاطر خونه ناراحتم با این سیاهی تا رنگ نکنیم دیگه کسی نمیادکمد دیواری هم نو بود نمیدونم چجور کندنما ...

هر جور صلاحه باز 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه و قتی قید شده باشه چه چیز هایی سالم‌تحویل داده شده باید عین همون ها رو پس بده می تونه همون مبلغ ا ...

شهر هرت نیست قانون مملکت همینه وقتی اطلاعاتی ندارید الکی از خودتان ننویسید

برای حکم تخلیه پرداخت 100 درصد مبلغ رهن نزد دادگستری یا به حساب مستاجر نیازه و  تا زمانی که این مبلغ پرداخت نشه طبق قانون تعهد برابر تعهده و مستاجر میتونه ملک رو تخلیه نکنه و به صورت کاملا رایگان اونجا بشینه تا روزی که پول رهن 100 درصد به حساب دادسرا یا حساب مستاجر واریز بشه

خسارت به ساختمان شکایتی جداست و باید پرونده جدید باز بشه کارشناس ساختمان میاد نظر میده صاحب ملک باید اثبات بکنه اون خسارت در زمان تصرف مستاجر بوده

خب شهر هرت نیست از نظر شما صاحب خانه بیاد بگه اینجا یه لوستر 200 میلیون نصب بود که الان مستاجر برده کی به کیه پس باید حرف مالک باشه؟

خیر دوست عزیز شما از سمت خودت میگی از نظر قانون همچین چیزی نیست باید پول رهن 100 درصد واریز بشه و تا روزی که واریز نشه خود مالک هست که متضرر میشه و قانونا باید مبلغ خسارت و تاخیر رو به مستاجر بده

Stay hungry stay foolish

دقیقا برعکسشم همینهاگه مستاجر پول پیش رو پرداخت نکنه به ازای هر ماه یه مبلغی باید بده چرا برای شما ع ...

همچین قانونی وجود نداره. حتی مستاجر تمام اجاره های خود رو جمع بکنه آخر سال بده هیچ ضرر کرد و تاخیری به اون پول نمیخوره حالا درسته باید ماهانه بده ولی قانون میگه مثلا اجاره ی یکسال میشه 50 میلیون اگه رسید 50 میلیونی بدی تمامه

ولی صاحب خانه حق نگه داری پول رو بعد از اتمام تاریخ اجاره نداره به ازای هر روز باید خسارت بده

حالا طرف شما زرنگ نیست پاشو بزاره دادسرا همین خسارت رو مثل اب خوردن میگیره

Stay hungry stay foolish

اونا اگر پول داشتن چرا مستاجر میشدن بیخیال باشید

اصلا حرفاش با هم نمیخونه

میگه مستاجر بلند شده رفته

ولی قرار بود یه 50 تومن بزاره رو پول پیش که نذاشته

خب یکی نیس بگه اگه اون 50 رو میزاشت روی پول پیش الان باید شما همون رو میزاشتی روی پول رهنش پس میدادی

الان طرف تخلیه کرده رفته این تازه دنبال اینو که 50 تومن رهن رو زیاد کنه خخخخ

فکر کنم تاپیک سرکاریه اصلا نمیدونه رهن چیه اجاره چیه خخخخ

Stay hungry stay foolish

اصلا حرفاش با هم نمیخونهمیگه مستاجر بلند شده رفتهولی قرار بود یه 50 تومن بزاره رو پول پیش که نذاشتهخ ...

😂😂😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به نظرم توافق کنید بین خودتون چون حداقل چندماه باید مسیر شورای حل اختلاف واحیانا دادگاه رو رفت وآمد ...

اگه دادگاه بره صاحب ملک محکومه قانون به طرف مستاجر هاست ما خونه دادیم اجاره یه بار شکایت کردیم پشیمون شدیم چون بعد از 1 سال دوندگی بابت اینکه به خونه اسیب زده نه تنها اسیبی که کارشناس هم تایید کرده بود رد شد چون قاضی گفت از کجا بدونم این نظر کارشناس در زمان تصرف مستاجر شده یا مستاجر قبلی خسارت زده ؟! گفت دو شاهد باید بیارید که امضا بدن خونه قبل از تحویل مثلا کابینت نشکسته بود دیوارا خط خطی نبود و ...

اخرش اون مستاجر درخواست خسارت کرد گفت الکی تو پرونده ای که محکوم نشدم 10 بار لایحه زدم وکیل گرفتم و ... ما محکوم شدیم همشو خسارت بدیم به طرف 

ولی استارتر کلا تو این فازها نیست میگه مستاجر تخلیه کرده رفته الان یادمون افتاده که قرار بود 50 بزاری روی رهن خب الان این 50 رو میخاییم ! نمیدونم چی بگم خب طرف رفته چی رو بزاره رو پول پیش خخخخ

Stay hungry stay foolish

شهر هرت نیست قانون مملکت همینه وقتی اطلاعاتی ندارید الکی از خودتان ننویسیدبرای حکم تخلیه پرداخت 100 ...

خیلی نو‌شتی نخوند م فقط ا ولش دید م 

خو ب هم خبر دارم چو‌ن خود م موجر هستم 

بله این‌جوری نیست همه رو بدی مستاجر اون هم بره خونه رو هم خر اب کنه 

شکایت می کنی پول هم می دی د اد گاه ۱ قرون هم دست مستاجر نمی دی  تا کا رشناس ازش کم‌ کنه بعد هم بدوعه بره پولش ته‌مونده پولش بندازن جلو ش 

خیلی نو‌شتی نخوند م فقط ا ولش دید م خو ب هم خبر دارم چو‌ن خود م موجر هستم بله این‌جوری نیست همه رو ب ...

شما پول رو بدی دادگاه فرداش مستاجر میتونه برداشت کنه شما حق توقیف پول مردم رو نداری به هیچ دلیلی تازه نظر کارشناس ساختمان رو باید بتونی اثبات بکنی وگرنه من کارشناس میارم میگم اینجا یه لوستر گرون بوده الان نیست کی به کیه خخخ بیخیال بابا ریپلی نزن قانون رو میخای عوض کنی؟

Stay hungry stay foolish

شما پول رو بدی دادگاه فرداش مستاجر میتونه برداشت کنه شما حق توقیف پول مردم رو نداری به هیچ دلیلی تاز ...

چرا میشه پولی به عنوان ودیعه قبل تخلیه واریز کرد رو توقیف کرد ومستاجر نتونه برداشت کنه به عنوان توقیف اموال خواسته که این هم یه هزینه جدا برای موجر داره که دادگاه میگیره که احیانا مستاجر دچار ضرر وزیان نشه به خاطر توقیف کلا اصلا صرف نداره این هزینه ها ورفت وآمدها به دادگاه برای دریافت خسارت از مستاجر 

چرا میشه پولی به عنوان ودیعه قبل تخلیه واریز کرد رو توقیف کرد ومستاجر نتونه برداشت کنه به عنوان توقی ...

شما نمیتونی پول مستاجر را بدون دلیل توقیف کنید این کار غیرقانونی هست . در صورت واریز مبلغ رهن نزد دادگستری مستاجر میتونه 48 ساعت بعد مبلغش رو کامل برداشت بکنه نیازی به مجوز شما هم نیست شاید شما الکی ادعای خسارت کرده ای در این صورت پول رهن مستاجر هرگز توقیف نمیشه

به هیچ عنوانی قانون اجازه توقیف نخواهد داد شما اینا رو از اینترنت خوندی چرت پرته اومدی تحویل من میدی درحالیکه من خودم کارم اینه عزیزم

موفق باشی

Stay hungry stay foolish

شما پول رو بدی دادگاه فرداش مستاجر میتونه برداشت کنه شما حق توقیف پول مردم رو نداری به هیچ دلیلی تاز ...

من از چند تا مثل تو خسا رت گرفتم حالا تو هی خودت بزن در و د یوار 

و قتی تو‌ قر ار داد بنویسی دقیق با چه چیز هایی سا لم‌تحویل دادی عین شو سا لم‌تحویل  باید می گیری حال تو سواد نداری هیچی 

مثلا بنویس تازه نقاشی شده کثیف کنه باید از اول نقاشی کنه بده بگی کولر پکیج سرویس شده‌و قت رفتن پو ل سرویس هم باید پس بده 

حتما تو شهر ز ندگی نمی کنی ریپ هم نزن اگر علا ف نیستی 

من از چند تا مثل تو خسا رت گرفتم حالا تو هی خودت بزن در و د یوار و قتی تو‌ قر ار داد بنویسی دقیق با ...

😂 از امثال من ؟

آخه پا برهنه

من خودم مجردم و سالهاست آپارتمان خودم رو دادم مستاجر 

داری بزرگتر از اندازه ی دهنت حرف میزنی خب وقتی اطلاع نداری چرا دروغ مینویسی تو میخای قانون رو عوض کنی مثلا

بعدشم من تو کلانشهر به دنیا اومدم تو کلانشهر هم بزرگ شدم فکر کنم تو تازه با اینجور چیزا اونم از طریق اینترنت اشنا شدی

Stay hungry stay foolish