2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای اولین بار ازیه سید رفتم دعا گرفتم گفت همزادت اذیتت میکنه بنظرتون راسته؟

نرو اصلا دعا نگیر. بعضی موقع دعاهایی که میدن بدترش اتفاق میوفته

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

سلام و درود، این روش پاکسازی از هر سحر و‌جادو و اجنه و جن عاشق هست و باید دقیق انجام بدید که انشاالله حالتون خوب بشه.

۱_ اگر دعا دارید داخل منزل ،داخل آب جاری بندازید( دعاها را باز نکنید)

۲_ داشتن حرز امام علی ع و حجاب جامع 

بصورت بازوبند یا گردنی( شب و روز همراهتان باشه حتی موقع خواب).

۳_ بمدت ۴۰ روز با هندزفری ایات ۶۰ قاف( در روز) و رقیه شرعی ( قبل خواب) گوش بدید( با چشمان بسته).

۴_ روی آب و گلاب هر روز۱۹ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید، ۱۹ بار صلوات ۱۹ بار یاحی یا قیوم بعد سوره ناس و فلق و سوره طارق و ایه الکرسی هر کدام یک بار، بخوانید و میل کنید( بمدت ۴۰ روز صبح و شب ،قبل گوش دادن به رقیه شرعی).

۵_ سه روز اول حتما دوش سرکه یا نمک بگیرید( سه روز پشت سرهم در روز انجام بشه).

۶_ روز اول تمامی لباسها را با آب و سرکه بشورید و در افتاب بندازید که اگر نحسی 

روی لباسها باشد از بین برود.

۷_ بالشت و پتو عوض کنید از روز اول.

۸_ روزانه پنج دقیقه در آفتاب بنشینید.

۹_ امکان داره هفته اول بدن درد بگیرید یا کابوس ببنید ، پاکسازی ادامه دهید انشاالله خوب میشید.

۱۰_ چهار کنج اتاق خواب و باقی خانه، سنگ زاج یا سنگ نمک بگذارید و هر سه روز سنگها را عوض کنید و سنگ قبلی بندازید در کوچه.

۱۱_ شبها بالا سرتان یا نزدیک سر حتما یک قران بگذارید بمدت ۴۰ روز.

۱۲_ در خانه سوره بقره پخش کنید مخصوصا ظهر ها( ۴۰ روز)

۱۳_ دعای ابی دجانه در اتاق خواب بگذارید.

۱۴_ روزانه ذکر استغفرالله بگید تعداد ندارد.

۱۵_ شمع بخور در این مدت روشن نکنید

۱۶_ در زمان پاکسازی انگشتر یا گردنبندی که از سنگ هست دست نکنید بهتره( ۴۰ روز)

۱۷_ هر گونه سنگ و انگشتر دارید در اب و گلاب بگذارید( ۳ روز)

۱۸_ لطفا در دوران پاکسازی قبرستان نروید،

فال نگیرید.غروب زیر درخت نشینید و غروب کنار آب رودخانه نرید.

✨️قبل از شروع پاکسازی حتما انصراف نامه بخوانید.

انشاالله این کارها انجام بدید هر گونه سحر و‌جادو باشه باطل میشه  هر گونه اجنه باشه دفع میشه و خانه ام پاکسازی میشه و مهمه دقیق انجام بدید

🟪انصراف نامه؛

اول سوره زلزال میخوانید

بعد میگید.

من( فلانی) انصراف میدهم از هر گونه سحر و جادویی که در طول زندگی گرفته ام 

انصراف میدهم از هر گونه عقد ماورایی که خواسته یا نخواسته برایم پیش آمده

انصراف میدهم از هر گونه قرارداد ماورایی که خواسته و ناخواسته و بدون آگاهیم بسته شده.

انصراف میدهم اگر نا آگاهانه یا با نیت قبلی که باعث شدم موجودی در زندگی من ورود کنه، چه از موکلین و خادمین سحر، زوائر، عارضین،ضاربین،فاسدین ،سارقین،متصلین، واردین و صادرین و جمیع ریاح ، همزاد و نفخه و جمیع شر بریه و بحریه و هوایه.

همگی بروند.

انصراف میدهم بحق امیر المومنین 

علی بن ابیطالب مظهر العجائب

و بحق بسم الله الرحمن الرحیم

خارج شوید و بروید انصراف انصراف انصراف و توبه، توبه،توبه.

و بحق صلوات

( سه روز ،روزی یکبار انصراف نامه خوانده شود)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من برای اولین بار ازیه سید رفتم دعا گرفتم گفت همزادت اذیتت میکنه بنظرتون راسته؟

همزاد هیچ‌کس رو اذیت نمی‌کنه، کاری به ما نداره بیچاره

الان شما با اون دعایی که گرفتید دارید اذیتش می‌کنید، اونم واسه انتقام تازه شروع می‌کنه به کرم ریختن، به مرور هم مشکلاتتشون زیاد میشه پس میشید مشتری دائمی و منبع درآمد اون دعانویس

زودتر باطلش کنید بره

راهکارش رو فرستادم عزیزدلم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی ها گرفتن مشکلشون حل شده

من اعتقادم اینه بدتر میشه. باید با روش های بجز دعا گرفتن حلش کنی. چون اگه یه خط جا به جا بشه کل زندگی خدای نکرده داغون میشه

من اعتقادم اینه بدتر میشه. باید با روش های بجز دعا گرفتن حلش کنی. چون اگه یه خط جا به جا بشه کل زندگ ...

کلا دعانویسی و جادو خطرناکه 

حتی اگه عمل بکنه هم نظم دنیاها و ابعاد رو بهم میزنه

سرنوشت‌ها عوض میشه و همه اینا مسئولیت داره.

نفرین موجوداتی که این وسط کشته میشن یا آزار می‌بینن هم همراه آدم می‌مونه

یه وقت‌ها نفرین روی نسل می‌مونه و مثلا تا هفت نسل بعد در عذابن و باید بخاطر خودخواهی جدشون بدبختی بکشن

همزاد هیچ‌کس رو اذیت نمی‌کنه، کاری به ما نداره بیچارهالان شما با اون دعایی که گرفتید دارید اذیتش می‌ ...

اتفاقا همزاد منو اذیت میکنه توخواب خفم میکنه یا به اندام خصوصیم دست میزنه فکرمو آشفته میکنه میرم جیغ میزنم

اتفاقا همزاد منو اذیت میکنه توخواب خفم میکنه یا به اندام خصوصیم دست میزنه فکرمو آشفته میکنه میرم جیغ ...

همزاد شما هم‌جنس شماست، همزادها هم علاقه‌ای به هم‌جنس بازی و اذیت و آزار جفت انسانیشون ندارن. موجودات بدی نیستن در کل.

دیروز براتون توضیح دادم تو تاپیک گلم، اون همزادت نیست

دعا رو بگیری مشکل همزادی هم به مشکل الانت اضافه میشه، کلا به فنا میری

اگه تونستی برو یوتیوب ویدیو همزاد استاد کاوه رو ببین

همه چی رو کامل توضیح میده

برای مشکلت هم راه‌حل امن و درست میگه

پس اونی که اذیتم میکنه چی هست

اگر به صورت سایه می‌بینیش، از نظر جنسی آزارت میده، افکارت آلوده شده و ببخشید دچار خ.ارض.ایی هم شده باشی اصلا همزاد نیست

جن فاسد هستش

ویدیوی استاد کاوه رو حتما ببین، کل مسئله برات روشن میشه گلم. یه وقت به حرف دعانویس گوش ندی دعا بگیری. مشکل شما به سادگی حل میشه، اما اگه همزاد هم وارد داستان بشه خیلی بد میشه

کلا دعانویسی و جادو خطرناکه حتی اگه عمل بکنه هم نظم دنیاها و ابعاد رو بهم میزنهسرنوشت‌ها عوض میشه و ...

دقیقا همینطوره

شاید دعا نویس دعایی بنویسه یه مشکلش حل شه ولی صددرصد بعدا یه مشکل بدتر بوجود میاد براش. چه برای خودش چه بچه هاش. طلسم و دعا رو فقط باید با نماز خوندن و دعا گوش دادن یه سری شبیه اینا از بین برد. حرز امام جواد هم خیلی خوبه ولی باید کسی که مینویسه مطمئن و بلد باشه هرکسی نمیتونه بنویسه