2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بخیه ها و از اینکه بدنم فرق کرده باشه و همسرم دوس نداشته باشه

اصلا نترس شرایطت از من بدتر نیس بالا هم گفتم منم این حس رو داشتم  تازه من بعد زایمان رحمم خونریزی کرد دکتر دوباره بردم اتاق زایمان بعد انقد دستاشو داخل بدنم کرد که همه ی بخیه ها پاره شد  تا ۴۰ دقیقه فقط مردم وزنده شدم انگار ۴ بارزایمان کردم چون دستاشو داخل میکرد ودهانه رحم رو دوباره باز میکرد تا ۲۰ روز افتاده بودم فقط گردنموتکون میدادم  انقد وضعیت خراب بود اما خوب شدم والان مثل قبلم

اصلا نترس شرایطت از من بدتر نیس بالا هم گفتم منم این حس رو داشتم تازه من بعد زایمان رحمم خونریزی کر ...

بعدش رابطه برقرار کردن خیلی درد داشت؟ ینی چون بخیه خورده و جمع شده مثل روز اول درد داره ینی دوباره؟

حَسبی الله💫🍃
اره زایمان اولته درسته 😘من ۴۰۱ زایمان کردم از اولین رابطه هم خیلی میترسیدم ولی اصلا درد نداره یه وق ...

ارع زایمان اولمه 

خیلی میترسم بابا اصلا اعتماد به نفس ندارم میتریم شوهرم بگه مثل قبل نیستی🥲

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک خوشبختم منم متولد تیر ۸۴ هستم باردارم ۳ ماهمه خیلی میترسم از زایمان ...

عزیزوووم مبارکت باشه 🥺😘❤️

ببین اصلا نترس بخدا راست میگم من خودم تجربه کردم الانم دومی رو باردارم 😂🤣

فقط و فقط باید نفس بکشی وقتی انقباضات شروع شد 

ارع زایمان اولمه خیلی میترسم بابا اصلا اعتماد به نفس ندارم میتریم شوهرم بگه مثل قبل نیستی🥲

ولش کن 😘❤️هر وقت گفت بگو زحمت کشیدم برات بچه اوردم 

شوهر منم گاهی وقتا به شوخی میگه ولی من بدل نمیگیرم چه اهمیتی داره