2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه سزارین دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست
من اولین بارداری بود هیچ تجربه ای نداشتم خانواده همسرم گفتن بچه راحت دنیا میاد برو طبیعی رفتم بیمارس ...

آخی عزیزم.خب بعدش چی شد؟چه آسیبایی دیدی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا سزارین داشتم اولی و دومی عالی سومی دوران نقاهتم طولانی شد درد هم داشتم

چرا سومی طولانی شد؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

همین کارو کردم.بیمارستانم خصوصیه.دکترمم خیلی خوبه.میخوام طلا بفروشم .هزینش میشه۶۰تومن

آفرین اما پرسیدی عوارض طبیعی 

افتادگی رحم ، پارگی شدید پرینه که دیگه اصلا پرینه نداشتم ، شقاق شدید در اثر زور زدن حین زایمان ، و دل درد و خیلی مسایل دیگه 

الان که دارم می‌نویسم با گریه می‌نویسم 

من عمل کردم خوب شدم ولی از کسانی که گولم زدن فرستادن طبیعی  نمی‌گذرم و همه این تجربه ها رو توی 22سالگی تجربه کردم

خدایا تو تنها پادشاه این قلب آرزومندی ❤❤

من دوتا سزارین داشتم خیلی تمیز و مجلسی میری اتاق عمل و میای بیرون 

فقط یه نصیحت از من یادت بمونه تا سر ی پاهات بیرون نرفته پرستار بیارین دست بزاره رو شکمت که اذیت نشی چون میان شکمت فشار میدم تا هر چی خون مونده بیاد بیرون

نمیدونم درصورتی که من درهردوزایمانم بیهوشی کامل بودم ولی سربچه ی دوم دوهفته ی آخردیسک کمر گرفتم

شاید دکترت یا متخصص بیهوشیت خوبنبوده

یک نصیحت عروس نامحرم نیست ، زن پسرتون هست ، مادر نوه شماست ، چراغ خونه پسرتون هست ، وقتی به هر دلیلی عروستون مریض بشه یا اتفاقی براش بیوفته اولین کسی که زندگیش داغون میشه پسرتونه 

پس بهتره یکم انسانیت داشته باشیم 

خدایا تو تنها پادشاه این قلب آرزومندی ❤❤

آفرین اما پرسیدی عوارض طبیعی افتادگی رحم ، پارگی شدید پرینه که دیگه اصلا پرینه نداشتم ، شقاق شدید در ...

بنده خدا،سنتم کم بوده.تقریبا همسن من بودی😔

در هر بیمارستاتی میخوای زایمان کنی در مورد کادر بی هوشی هم بپرسین

باشه ممنون

من دوتا سزارین داشتم خیلی تمیز و مجلسی میری اتاق عمل و میای بیرون فقط یه نصیحت از من یادت بمونه تا س ...

آره اینم شنیدم شکمو فشار میدن.