2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه سزارین دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست
راست میگه اون کسی ک امپول بی حسی میزنه کارش خوب باشه اصلا کمر درد نمیگیری من ۶ سال گذشته از سزارینم ...

چجور بفهمم کی کارش خوبه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین دیگه بی هوشی نیست بی حسی از کمر هست اون تزریق بی حسی مهمه

اهان متوجه شدم.چطور یه آدم ماهر پیدا کنم؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

منظورتون اینه سزارین بهتره؟

بله گلم یک بیمارستان خصوصی خوب با یک دکتر عالی انتخاب کن برو سزارین ، گلم زن باید به سلامتیش اهمیت بده وقتی مریض بشی به این راحتی درمان نمیشی 

خدایا تو تنها پادشاه این قلب آرزومندی ❤❤

الان با این شرایط اقتصادی نهایت یک فرزند داشته باشیم پس بهتره بری سزارین که مثل من دچار عوارضی وحشتن ...

چه عوارضی داشتی؟

دوتا سز کردم

یکی بی حسی یکی بی بیهوشی

سر هر کدوم دکتر و بیمارستان فرق میکرد

سر اولی خیلی خوب بود

سر دومی قشنگ مردم دوباره زنده شدم!

به دکتر و کادر بیمارستان و حال روحی خودت ....بستگی داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اصلا من طاقت ندارم هرگی بیاد دست کنه داخل زور بزنم اینا بخیه شکم قابل تحمله تا جای دیگهاز بستگان ما ...

آره متاسفانه الان اینجور شده،درد طبیعی رو میکشن نمیتونن دنیا بیارن میرن سزارین😔

بدن با بدن فرق داره برای من سزارین با مرگ هیچ فرقی نداشت

یا خدا..

چرا؟دولتی بودی یا خصوصی؟

سزارین اولم خیلی خوب بود غیراز شب اول که باید راه میرفتم ویکم سخت بود ولی سزارین دومم وحشتناک بود تا وقتی دراز میکشیدم یامیخوابیدم دیگه نمیتونستم بلندبشم وبرای راه رفتنم هم تا۱۰روز مامانم وشوهرم باید زیربغلمامیگرفتند تا بعداز ده دقیقه کمر مرابتونم راست نگه دارم وخودم به زورراه برم

راضی ام درد که داره اما شیاف دیکلوفناک بزنی دو سه روز راحتی اونوقت

میخوام پمپ درد بخرم اگه خدا بخواد

چه عوارضی داشتی؟

من اولین بارداری بود هیچ تجربه ای نداشتم خانواده همسرم گفتن بچه راحت دنیا میاد برو طبیعی رفتم بیمارستان دولتی 

مردم و زنده شدم

خدایا تو تنها پادشاه این قلب آرزومندی ❤❤

بله گلم یک بیمارستان خصوصی خوب با یک دکتر عالی انتخاب کن برو سزارین ، گلم زن باید به سلامتیش اهمیت ب ...

همین کارو کردم.بیمارستانم خصوصیه.دکترمم خیلی خوبه.میخوام طلا بفروشم .هزینش میشه۶۰تومن

دوتا سز کردمیکی بی حسی یکی بی بیهوشیسر هر کدوم دکتر و بیمارستان فرق میکردسر اولی خیلی خوب بودسر دومی ...

سر بیهوشی خیلی اذیت شدی؟چرا

سزارین اولم خیلی خوب بود غیراز شب اول که باید راه میرفتم ویکم سخت بود ولی سزارین دومم وحشتناک بود تا ...

عه؟چرا پس دومیه سخت بود برات؟بنظر خودت علتش چی بود؟