2777
2789
عنوان

امشب حنابندونه خواهرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 42 پست
نظرهمسرت مهمه

همیرم خیلی مهربونه واقعا همه جوره هوامو داره احترام من و خونوادمم نگه میداره برا همون به خواسته مادرشوهرم احترام گذاشتم خورشت رو عهده دار شدم ولی دیگه بیشتر از اون در توانم نیست شوهرمم میدونه که خسته میشم گفته دیرتر فقط برا شام بریم 

خودشم همین دیشب ساعت نه بهم گفته دیگهگفت خورشت ک قبول کردم چیزای دیگه رو نگفته که ولی میدونم کسیو ند ...

بگو درد داشتی شیاف گذاشتی دراز کشیدی. رک بگم باید تغییر کنی از ۷ ماهگی به بعد با یه خر کاری ساده دهانه رحمت باز میشه اونوقت به فلاکت میوفتی زمانی که دکتر فرمان استراحت مطلق یا زایمان زودرس بده و کسی نباشه یه لیوان آب دستت بده ... نکن. تمام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیرم خیلی مهربونه واقعا همه جوره هوامو داره احترام من و خونوادمم نگه میداره برا همون به خواسته مادر ...

خداروشکرپس شوهرتون خوبه شماهم نیازنیست علنی بحث کنیدبامادرشوهرتون رفتیدخودتون رومشعول کنیدبدونند درتوانتون نیست 

خودشم همین دیشب ساعت نه بهم گفته دیگهگفت خورشت ک قبول کردم چیزای دیگه رو نگفته که ولی میدونم کسیو ند ...

دختر نداره؟خواهر نداره(خاله عروس)؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

خداروشکرپس شوهرتون خوبه شماهم نیازنیست علنی بحث کنیدبامادرشوهرتون رفتیدخودتون رومشعول کنیدبدونند درت ...

اره میخام در حد سفره باز کردن و غذا کشیدن کمک کنم اونم با کمک یه چند نفر دیگه

بعدش دیگه کاری نکنم بشینم چون میدونم هرچقدر بیشتر کار کنم انرژیم زودتر تموم میشه تو جشن اذیت میشم 

دختر نداره؟خواهر نداره(خاله عروس)؟

والا خواهراش هم مثل خودشن سخت دل به کار میدن نمیشه روشون حساب کرد 4تا خواهر داره 2 تاش بهتره حداقل تو رودربایستی موندنی میان کمک بقیه اصلا 

هم اذیت میشیدهم بعداین توقع دارن همین جور کارکنیدبراشون

آره اصلا هیچ درکی از بارداری و خسته شدن نداره نمیدونم چرا

اونوقت جاریم بارداریش تا 4ماه میگفته اصلا سمت گاز نمیتونم برم😑😑

آره اصلا هیچ درکی از بارداری و خسته شدن نداره نمیدونم چرااونوقت جاریم بارداریش تا 4ماه میگفته اصلا س ...

منم بارداری مهمون راه دوراومدمادرشوهرم ده روزموندن منم عین جنازه الان که فکرمیکنم کاش شوهرم روتوجیه میکردم بگه اون موقع نمیومدن ولی تجربه اللن رونداشتم هی میگفتم بگم نیان فعلازشته و...

والا خواهراش هم مثل خودشن سخت دل به کار میدن نمیشه روشون حساب کرد 4تا خواهر داره 2 تاش بهتره حداقل ت ...

وقتی خواهرداره چراشمابایدکارکنید توقع ایجادکردیدازاول همین بارداری رو بهانه کتید بکشیدکناردرحدعرف کمک کنید

منم بارداری مهمون راه دوراومدمادرشوهرم ده روزموندن منم عین جنازه الان که فکرمیکنم کاش شوهرم روتوجیه ...

آره دقیقا منم مثل تو ام

آخه مادرشوهرمم هم فامیله هم شوهرم اخلاقش خوبه بخاطر همون دلم نمیاد خیلی نه بیارم تو خواسته هاش ولی چون میدونم هرچی بیشتر حرف گوش کن باشم توقعشون میره بالا و خودم اذیت میشم دیگه جاهایی که واقعا بدنم نمیکشه نه میگم 

آره دقیقا منم مثل تو امآخه مادرشوهرمم هم فامیله هم شوهرم اخلاقش خوبه بخاطر همون دلم نمیاد خیلی نه بی ...

به شوهرت توصیح بده بگومیخوام کمک کنم ولی درتوانم نیست خداروشکرمادرت چندتادخترداره خیالم راحته کمک حالشند 

به شوهرت توصیح بده بگومیخوام کمک کنم ولی درتوانم نیست خداروشکرمادرت چندتادخترداره خیالم راحته کمک حا ...

نه بابا دختر نداره که عروسه تک دختره 

یه جاری دارم که گفته دیر میام بعد شام برا جشن میام