2777
2789
عنوان

امشب حنابندونه خواهرشوهرمه

425 بازدید | 42 پست

جاریم گفته شوهرم شیفته بعد شام میام مادرشوهرمم کلا دل به کار نمیده همش دوس داره این و اون براش کار کنن معتقده کار کردنی خسته میشه مریض میشه

عروس هم که از صبح آرایشگاه میره و درگیره. 

فقط من میمونم این وسط 

منم باردارم و دو هفته دیگه وارد ماه ششم میشم واقعا بعد چهار ساعت مهمونی خیلی حالم بد میشه و باید برگردم خونم وگرنه هی علایمم بیشتر میشه

مادرشوهرم گفته شام بپز گفتم قرمه سبزی خونم میپزم میارم گفت باشه برنج هم اینجا بزار خودشم از دو بیا!!!!

ولی من میخام ساعت هفت برا شام برم تا بتونم تا یازده دوازده بشینم بعدش برگردم بعدشم کارای دیگه مثل پذیرایی اگه زود برم میفته به گردنم

حالا چیکار کنم بنظرتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب از بیرون بگیرن من ندیدم کسی حنابندون شام بپزه 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اون بگه .

تونرو 

بیکاری خواهر ول کن توروخدا عادت نده 

اگرم عادت دادی دیر نیست نرو دوراز جونت مگه حمال یا مهمانداری به توچه توهم عروسی مهمونی مثل جاریت برو بشین بخور بزن برقصو ببین و بیا 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

کاریت که حامله نیس نرفته تو میخای بری حمالی تو هم بزار بعد مهمونا برو قبل مهمونا برگرد

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔