2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شده چیکار کنم 😐😐😐 همش استرس منو داره باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگن کیسه آب نشتی داشته باشه بعدش همینجور میاد ولی من دیگه بعدش نوار گذاشتم خشک بود فک نمیکنم مشک ...

استارتر شما فقط پاشو برو دکتر هم  خیال مادرت هم خیال ما را راحت کن

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
قدر مامانت بدون

مامان من خوبه ها ولی لج میکنه بهش میگم حالم خوبه نینی هم خوبه باز بغض می‌کنه قسم میده که باید بیای دیگه امروز خودش زنگ سونوگرافی زده گفته دخترم درد داره اورژانسی نوبت میخام 🤣🤣

تازه برگشتم عزیزم رفتم سونوگرافی خداروشکر همه چی خوب بود مشکلی نداشتم

خدا را شکرررر 

واقعیت  من خودم بارداری اولم  نشتی داشتم تا فردا نرفتم دکتر وقتی رفتم مستقیم فرستادن بیمارستان برای زایمان کیسه ابم پاره شده بود

الان همش نگران بودم نکنه  واقعا کیسه ابتون پاره شده باشه

خدا را شکر که مشکلی نبوده

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
خدا را شکرررر واقعیت من خودم بارداری اولم نشتی داشتم تا فردا نرفتم دکتر وقتی رفتم مستقیم فرستادن ...

مرسی به فکر بودی عزیزم خداخیرت بده فقط تاپیک جدید زدم میشه بیای عزیزم 😘