2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شده چیکار کنم 😐😐😐 همش استرس منو داره باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 85 پست
چی خطرناکه من سه هفته پیش سونو بودم عزیزم مشکلی نبود بخدا

از ماه هفتم‌هر دو هفته سونو میدن.چرا انقد کله شقی یه سونو انقد ناراحتی نداره.مادرت حق داره.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای امان از دل مادر جه مامان مهربونی خدا حفظش کنه قدرشو بدون

خیلی حساس و استرسی هست خدا نکنه یه چیزی بهش بگی اینقدر فکر و خیال می‌کنه و غصه میخوره الان چند شبه خواب نداره و صبح زنگ زد فقط مونده بود گریه کنه مجبورم برم سونو با اینکه می‌دونم الکی هست و همه چی خوبه

نه دو روز پیش اینجوری شدم

دختر خوب ،عزیز دل بالاترم توضیح دادم گاهی بخاطر فشار به مثانه ممکنه ادرارت باش که بیرون میریزه ولی دکترا و ماما ها میگن تو خونه برای اینکه بفهمید نشت دارید یا نه ی دستمال میزارید زیرتون بعد سرفه یا عطسه میکنید اگر خیس بشه احتمالش زیاده که نشت باش باید بیاید بیمارستان چکاب بشید 

خیلی حساس و استرسی هست خدا نکنه یه چیزی بهش بگی اینقدر فکر و خیال می‌کنه و غصه میخوره الان چند شبه خ ...

برو اگه میشه نتیجه رو تاپیک بزن یا همین جا بگو

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

دختر خوب ،عزیز دل بالاترم توضیح دادم گاهی بخاطر فشار به مثانه ممکنه ادرارت باش که بیرون میریزه ولی د ...

من بعدش خودمو خشک کردم و نوار گذاشتم ولی خیس نشد ولی در کل در طول روز مقدار کم میاد نمی‌دونم طبیعیه یا نه

چخبره دو هفته یکبار 😐😐😐 مجبورم برم تا دست از سرم برداره

چه خبر نیست به خاطر کنترل وضعیت بچه هست.قدر مادرتو بدون.من خواهرام و‌زنداداشم از ماه هفتم هز دو هفته دکتر میگفت باید بیان.هیچ کدوم هم این حالت رو‌نداشتن.الان خدا نکرده نشت داشته باشه کمه بچه دضعیتش طبیعیه حتما باید به شرایط اورژانسی بیفته که بری.اینجوری نگو در مورد مادرت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه دو روز پیش اینجوری شدم

حتمااااابرید دکتر چکاپ بشید استارتر 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘