2777
2789

از یک هفته قبلش گفتن می‌خوایم ببریم شهربازی بچم آنقدر ذوق داشت بعدهفته پیش چهارشنبه بخاطر آلودگی هوا تعطیل شد نبرد نشون کشت خودشو .

تا اینکه گفتن این هفته چهارشنبه می‌بریم یک هفته دیگه هم انتظار کشید 

دیشب تو خواب سرفه های وحشتناکی میکرد از صبح ساعت ۶دلدرد و تهوع دوگاودرد داشت بهش دارو دادم ساعت ۸انقدر گریه کرد که بردمش مهد به مدیرشون گفتم میشه دختر منو نبرید یا خودمم بیام ؟مدیرشون گفت نه حالش خوبه نگران نباش و برو

حالا من دارم از نگرانی دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس خوبه بابا از تو ک داری دق میکنی سالم تره🥲

دعا کن عزیز دلم اصلا حالم خوب نیست آخه چرا کل هفته همه چیز خوبه فقط چهارشنبه آلودگی و این چهارشنبه هم مریضی دخترم تا شب خوب خوب بود😭😭😭😭😭

شماره مدیر مهد رو داری زنگ بزن از نگرانی در بیایهر دو ساعت زنگ بزن اگر شد با خودشم صحبت کن

دارم شمارشو بهش گفتم حالش بد شد زنگ بزنید اسنپ میگیرم میام گفت نگران نباش پرستار مهد هست😭😭😭

آخه ساعت ۶تا ۷ونیم خیلی اوضاعش خراب بود یهو بهتر شدیکبارم خیییلی جزیی بالا آورد

بچه ها وقتی تو بازی بیفتن  مخصوصا واسه دل درد اینا بهتر نیشن چون یادشون میره نگران نباش.چیزی بود زنگ میزدن بهت

از یه طرف عذاب وجدان اینکه مریضه کسیو مریض نکنه از یه طرف نگرانی برای خودش .

دخترم دو روزه میگه مامان همه تو مهدمون مریضن و سرفه میکنن چند نفرم از اول هفته غایبن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوب شما جای من بودید چکار میکردین؟؟?هر کار کردم موافقت نکرد نره مهد

بچه ها وقتی تو بازی بیفتن مخصوصا واسه دل درد اینا بهتر نیشن چون یادشون میره نگران نباش.چیزی بود زنگ ...

وای خدا از زبونتو بشنوه ممنونم عزیزدلم اینجا صحبت کردم خیلی بهتر شدم🌹🫂

دعا کن عزیز دلم اصلا حالم خوب نیست آخه چرا کل هفته همه چیز خوبه فقط چهارشنبه آلودگی و این چهارشنبه ه ...

براش حمد خوندم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست