2777
2789
عنوان

فردا تولدمه ولی فک نکنم نامزدم حرکتی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 59 پست
ببین خیلی تو تاریخ ها گیجه اصلا دو هفته پیش ی سوالی پرسید کلا ناامیدم کرد پرسید تولدت ۱۹ آبان بود یا ...

نه بابا اصلا یاد اوری نکن . من شوهرمه تولدمو یادش رفت باز بهش یاد اوری نکردم تا فردای تولدم خودش فهمید گفت واااای معذرت میخام تاریخارو اشتباه کردم فک کردم دو روز دیگ تولدته .. ولی کلا بزار خودش کاری کنه برات نکه تو همش یاد اوری کنی بقول خودت ارزشی نداره دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم میخاد بگیره تولد ولی سر تاریخ گیجه یادش نمیاد فردا استوری تولد یرای خودت بزار بعد دید عذر خواه ...

من اهل استوری اینا نیستم اخه اینستا فعالیت ندارم

دو هفته پیش بهش یادآوری کردم ۱ آبان تولدمه دوباره بگم اخه؟

بعد اینکه فردا باهم صبح تا ظهر کلاس داریم اگه فردام چیزی نگفت چی؟

من اهل استوری اینا نیستم اخه اینستا فعالیت ندارمدو هفته پیش بهش یادآوری کردم ۱ آبان تولدمه دوباره بگ ...

خب دیگه یادآوری کردی حتما یادشه 

دلت رو بد نگیر تو نمیدونی بنده خدا شاید سوپرایز داره برات

فردا باهم کلاس داریم صبح تا ظهر فردام هیچی نگفت چی؟

ممکنه شب بگه 

صبر کن به رو خودتم نیار

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ارزش داره کیک بخر عکس بگیر استوری کن تا خجالت بکشه ک یادش نبودهمن واقعا درک نمیکنم کسایی ک هی منتطرن ...

کسی که دوستت داره اونم اول راه زندگی باید به فکر سوپرایز کردنت باشه و برای خوشحال کردنت تلاش کنه برات تولد هم سالی یک باره گلم ی روز میرسی ب حرفم

نه بابا اصلا یاد اوری نکن . من شوهرمه تولدمو یادش رفت باز بهش یاد اوری نکردم تا فردای تولدم خودش فهم ...

تازه میتونم فردا بهش فرصت بدم اگر ی تبریکم نگفت کلا برم تو قهر نظرته؟😂😂چون یبارم یادآوری کردم به تازگی که یک آبان تولدمع

کسی که دوستت داره اونم اول راه زندگی باید به فکر سوپرایز کردنت باشه و برای خوشحال کردنت تلاش کنه برا ...

بله واقعا حداقل تبریک گفتن ضروریه همونم ک یادش باشه خوبه

ولی خیلی از مردا این تاریخ ماریخا یادشون نمیمونه مگه مرده خیلی رمانتیک و احساسی باشه

خب دیگه یادآوری کردی حتما یادشه دلت رو بد نگیر تو نمیدونی بنده خدا شاید سوپرایز داره برات

پول نداره فک نمیکنم حرکتی بزنه البته باید زودتر به فکر میبود درسته؟ چون یک ساله و نیمه باهمیم

من هیچی دیگه نمیگم ولی اگر فردام هیچی نگفت حق دارم ناراحت شم و به دل بگیرم؟

تازه میتونم فردا بهش فرصت بدم اگر ی تبریکم نگفت کلا برم تو قهر نظرته؟😂😂چون یبارم یادآوری کردم به ت ...

تولد مبارک عزیزم .. اره میتونی اینکارو کنی . من رفتم تو قهر کلی نازمو کشید تا باهاش اشتی کردم انقددد معذرت خاهی کرد😂😂 

پول نداره فک نمیکنم حرکتی بزنه البته باید زودتر به فکر میبود درسته؟ چون یک ساله و نیمه باهمیممن هیچی ...

اره صد در صد 

حرفات درست 

نامزد خواهر من 

پول نداشت تولدش ولی روز تولدش بردش بیرون تو برفا برف بازی کردن یه کیک دو نفره گرفت 

یعد یک ماه کادو براش خرید وقتی حقوقش دادن