بچه ها ما قصدمون جدیه و صحبت کردیم ی تاریخی مشخص کردیم بیاد خواستگاری و خانواده ها در جریانن ولی بیشتر آشنا شن حالا این ما سر ی قضیه ای کمک مالی کرد بهم اونم خداشاهده اصلا من ازش نخواستم با میل و خواسته خودش انجام داد و اینکه منم قراره اون پول رو بهش پس بدم اینجوری نیست که بخوام پس ندم!!! حالا الان کلا خالی شده دیگه میدونم ممکنه بگید بخواد سوپرایزت کنه فردا ولی مطمئنم خبری نیست چون اگر بود قبلش میگفت برای فردا وقتتو خالی کن و فلان منم انتظاری ندارم ازش چون دستش خالی شده ولی ی کیکی چیزی نباید بگیره؟ خودم واقعا ب اندازه کافی این چند وقت از کار کردن زیاد فرسوده شدم و دلم ب اندازه کافی گرفته فردا اینم حرکتی نزنه واقعا میزنم زیر گریه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته تا الان هم ولنتاین هم تولد کادو خوب گرفته ولی چند وقت پیش پرسید تولدت ۱۹ آبانه یا ۷ آبان؟ واقاا ناامید شدم گف ببخشید من تو تاریخ ها گیجم بنظرت اصلا لازمه امشب یادآوری کنم؟
ببین من هر سالن خودم واس خودم کیک میگیرم چون دوس دارم یه عکسی داشته باشم هر سال و از بقیه هم انتطار ندارم کاری کنن چون خودم میرم میخرم کیک خوشگل میخرم ب رنگ لباسم بیاد
ببین اینم بگم تو تاریخ ها خیلییی گیجه خیلیالبته تا الان هم ولنتاین هم تولد کادو خوب گرفته ولی چند وق ...
نه چیزی نیاز نیست بگی
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
مطمئنی تولدتو یادشه؟؟ ولی وظیفشه که برات کیکی کادویی چیزی فراهم کنه
ببین خیلی تو تاریخ ها گیجه اصلا دو هفته پیش ی سوالی پرسید کلا ناامیدم کرد پرسید تولدت ۱۹ آبان بود یا ۸ آبان منم تعجب کردم گف ببخشید تو تاریخ ها گیجم یکم ولی پارسال تولد و ولن کادو خوب گرفت بنظرت اصلا لازمه امشب یادآوری کنم باز؟ هی من بخوام بگم اخه فایده ش چیه