2777
2789
عنوان

مهمونی جاریم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 52 پست
اگر بری و بگن بی دعوت اومده یا نری ناراحت بشن فقط مقصر شوهرته،نتونسته خوب حرف بزنه تا به شما احترام ...

چون هر دفعه میرسم خونشون بی احترامی میکنن منم به روی خودم نمیارم ایندفعه همسرم گفت با احترام دعوتت کنندمیریم

به مادر شوهرم بگم اینجوری دعوتم کرده کارش زشت بود ولی من بخاطر شما میام از اونور هم همسرم بگه نه نمی ...

مادرشوهر طرف شما رو نمیگیره از نظر اون برادرها مهم بودن که برادرشوهر به شوهرت زنگ زده ،وتو ذهن مادرشوهرت میمونه که شما داری بین دوتا برادر جدایی مبندازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم نرو تا یاد بگیره چجوری رفتار کنه

ببین اگه برادرشوهر زنگ نزد به شوهرش میتونست نره ولی الان نره دلخوری پیش میاد.چه جاریش زرنگ بوده به شوهرش گفته .اتفاقا اسی برو میدونه تو اینجوری ناراحت میشی اینجوری گفته‌.اگه نری خانواده شوهرت طرف اونو میگرن مطمئن باش

چون هر دفعه میرسم خونشون بی احترامی میکنن منم به روی خودم نمیارم ایندفعه همسرم گفت با احترام دعوتت ک ...

یعنی میری خونش بهت سلام نمیدن،احوالپرسی نمیکنن برات چایی و میوه نمیارن،موقع بیرون اومدن از خونه باهات خداحافظی نمیکنن

منم به همسرم میگم بریم ولی خونه خودمون ماهم اونجوری دعوتش کنیم ولی همسرم میگه بهت بی احترامی کردم به ...

اگه شوهرت میگه اصلا نرید

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یعنی میری خونش بهت سلام نمیدن،احوالپرسی نمیکنن برات چایی و میوه نمیارن،موقع بیرون اومدن از خونه باها ...

اصلا باهام هم‌صحبت نمیشه جمعا سلام و خدافظی می‌کنه 

میوه و شیرینی هم برادر شوهرم تعارف می‌کنه

کلا همیشه خودشو تو موقعیتی قرار میده که باهام هم کلام نشه