2777
2789
عنوان

مهمونی جاریم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 52 پست
وا خدا شفاش بده چرا با شما اینجوری رفتار میکنه ؟ دلیل خاصی داره ؟ما اگه بگیم نرو شاید گناه کنیم.دعوت ...

نمی‌دونم بدون هیچ بحث و مشکلی بینمون پیش بیاد از روز اول که ازدواج کردم کلا باهام صحبت نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میترسم برم بگن با اینکه بهش زنگ نزدیک بازم اومد و عادت بشه براشون احترام نگه نداشتن ولی از طرفی ...

خب بذار ناراحتی پیش بیاد این دفعه بری کل دعوتات ب این صورت میشه وقتی همسرت میگه نریم چع بهتر نرو 

🌙
آخه سر یه مهمونی دیگه میزبان به همه مهمونا یکی یکی زنگ زد نوبت من که رسید بهم زنگ نزد به مادر شوهرم ...

نرو عزیزم ..اون با تو زاویه داره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حالا ما مهمونیا به یکی میگیم مثلا به زن یا شوهر جدا جدا زنگ نمیزنیم 

ولی خب جاری تو  کلا انگار دوست نداره با تو رفت و امد کنه 

البته جاری هیچوقت دوست نمیشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اسی شما رو نمیدونم

ولی من مغرورم و هیچوقت پامو تو همچین دعوتی هایی نمیذارم

بذار فکر کنن مشکل از من بوده و ناراحت بشن ولی هیچوقت بخاطر بقیه خودمو کوچیک نمیکنم

یبکبار جاریم دقیقا این حرکتو زد نرفتم 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خب بذار ناراحتی پیش بیاد این دفعه بری کل دعوتات ب این صورت میشه وقتی همسرت میگه نریم چع بهتر نرو

به مادر شوهرم بگم اینجوری دعوتم کرده کارش زشت بود ولی من بخاطر شما میام از اونور هم همسرم بگه نه نمی‌ریم که گردن من نیوفته؟😂

اگر بری و بگن بی دعوت اومده یا نری ناراحت بشن فقط مقصر شوهرته،نتونسته خوب حرف بزنه تا به شما احترام بزاره،چراباید تعیین کنه،حاری باید به شما زنگ بزنه،می تونست بگه با همسرم هماهنگ میکنم تماس میگیرم ،چرا باید برای خوشحالی زنش،به زن برادرش توهین کنه و دستور بده که باید به زنم زنگ بزنی

شوهرت نباید میگفت به خانمم زنگ بزن باید میگفت صبر کن با خانمم هماهنگ کنم اگه اوکی بود بهت میگم میایی ...

دقیقا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ازجمع جاریهام ومادرشوهرمتنفرم همیشه بعدش یه توطئه ای بپامیشه گندش دامنگیرمنی میشه که باهاشون نمیرم و ...

خدا جواب بده به ظلم اینها تاپیک اخرم رو نگاه کن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

حالا ما مهمونیا به یکی میگیم مثلا به زن یا شوهر جدا جدا زنگ نمیزنیم ولی خب جاری تو کلا انگار دوست ن ...

نه خب این فرق داره همسرم متوجه حساسیت من بود و مستقیم گفت به خانومم زنگ بزنید ولی نزدن

نرو اگه گلایه کردن بگو کسی منو دعوت نکرده همسرت هم بگه من به خانومم نگفته بودم منتظر بودم خودتون بهش زنگ بزنید 

به همین راحتی

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔