2777
2789
عنوان

مهمونی جاریم برم یا نه

1039 بازدید | 52 پست

جاریم مهمونی گرفته و شنبه برادر شوهرم زنگ زد به همسرم و گفته بود که پنج شنبه مهمونی داریم . همسرم هم گفته بود به خانومم خودش زنگ بزنی بهتره . اونم گفته بود باشه. ولی بعدش دیگه زنگ نزدن . حالا نمی‌دونم باید برم یا نه . 

از طرفی اگه برم میگن دعوتش نکردیم بازم اومد از طرفی نرم مادر شوهرم ناراحت میشه میگن حالا دعوت کردیم دیگه حتما باید به خودش زنگ بزنیم . 

(پ.ن: جاریم وقتی پاگشام کرد تو خونشون اصلا باهام هم کلام نشد وقتی حواست کادو بده من رفتم جلو دستمو دراز کردم کادو بگیرم بی توجه به من رو کرد به همسرم و گفت اینم کادوی تو انشالله به سلامتی استفاده کنی. 

یه بار دیگه هم من و جاری و مادرشوهر نشسته بودیم جاری گفت مامان می‌خوام تو و خواهر شوهر رو دعوت کنم . مادر شوهرم به من اشاره کرد گفت خب آخه اینا دو هفتس اینجا نبودم الان تازه اومدن جاری هم گفت خب پس باشه یه وقت دیگه😐😐تو روی من )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آری.من باشم میرم اما با جاری صمیمی نمیشمبی احترامی نمیکنم مثل خودش رفتار نمیکنم اما بیشتر سکوت میکنم ...

منم به همسرم میگم بریم ولی خونه خودمون ماهم اونجوری دعوتش کنیم 

ولی همسرم میگه بهت بی احترامی کردم به هیچ عنوان نمیریم

برادر شوهرت به همسرش  گفته که به توهم زنگ‌بزنه.ولی با این خصوصیاتی که توگفتی حتمت گفته زنگ‌نمیزنم.یه بار دعوت کردی بسه..دلش خواست بیاد...معلومه که ازتو خوشش نمیاد....شمابه احترام دعوت برادرشوهرت برو...دیرتر برین.اونجاهم‌فقط یه سلام بهش بکن..دیگه باهاش حرف نزن

پارسا پسرمامان😍
شوهرت نباید میگفت به خانمم زنگ بزن باید میگفت صبر کن با خانمم هماهنگ کنم اگه اوکی بود بهت میگم میایی ...

آخه سر یه مهمونی دیگه میزبان به همه مهمونا یکی یکی زنگ زد نوبت من که رسید بهم زنگ نزد به مادر شوهرم گفت بهم بگه منم ناراحت شدم 

سر اون قضیه همسرم حواسش هست میگه به خانومم زنگ بزنید

وا خدا شفاش بده 

چرا با شما اینجوری رفتار میکنه ؟ 

دلیل خاصی داره ؟

ما اگه بگیم نرو شاید گناه کنیم.دعوت به قطع صله رحم... پس هرجور خودت بهتر می‌دونی همونو انجام بده گلم 

شاید من اگه  بودم یه بهونه جور میکردم نرم اگه بخواد اعصابم بعد مهمونی یه مدت درگیر باشه 

شاید هم برم و اصلاً تو مهمونیش نه خیلی زیاد  کمک کنم نه خیلی باهاش گرم بگیرم فقط از مهمونی لذت ببرم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برادر شوهرت به همسرش گفته که به توهم زنگ‌بزنه.ولی با این خصوصیاتی که توگفتی حتمت گفته زنگ‌نمیزنم.یه ...

آخه میترسم برم بگن با اینکه بهش زنگ نزدیک بازم اومد و عادت بشه براشون احترام نگه نداشتن 

ولی از طرفی نرم هم ناراحتی پیش میاد