2777
2789
وای نگو منم همین اشتباه کردم دکمه برگشت ندهرم شما چند ساله تونه بچه تون چیه

من ۳۵ سالمه هر دو دخترن 

اولی عالی بود اصلا اذیتم نکرد خاطره بدی نمیاد از دوران کودکیش

ولی این دومی پدرمونو دراورده 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۵ سالمه هر دو دخترن اولی عالی بود اصلا اذیتم نکرد خاطره بدی نمیاد از دوران کودکیشولی این دومی پد ...

یعنی شما که تو ۳۳ آوردید با من که تو ۳۶ می یارم خیلی متفاوت نیستیم 

این چه حرفیه خاله من ۴۰ سالگی تازه عروسی کرد الانم دوتا بچه داره یه دختر و پسر  ۳۶ که اول جوونیت الکی داری این روزهای قشنگ بافکر های بخودی خراب میکنی بعدا بچت به دنیا بیاد به این فکرای مسخره میخندی  

عزیزم .ادمیزاد دلش نمی یاد من به خاطر چند سال دیر آوردن از الان غصه تنهایی تو آینده شو می خورم

شوخی کردم باهات گلم... خدایی که انسان ها رو خلق میکنه خودش بهتر مصلحتشونو میدونه....

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
یعنی شما که تو ۳۳ آوردید با من که تو ۳۶ می یارم خیلی متفاوت نیستیم

نه عزیزم مهم اینه که هردو بالای ۳۰ هستیم 🤣

وقتی بدنیا بیاد کاری میکنه که یادت میره الان چندسالته 

بچه دوم کلا اشتباهههمین الان بچه اول من سوم دبستانه و صبح باید پاشه بره مدرسه دومی دو ساله س الان پا ...

منم دقیقا توی شرایط شمام اولی نه سالشه دومی دوسال شش ماهشه کاملا درکتون میکنم

خلیـــــــــــج همیشـــــه فــــــــــــــارس. 

این چه حرفیه خاله من ۴۰ سالگی تازه عروسی کرد الانم دوتا بچه داره یه دختر و پسر ۳۶ که اول جوونیت الک ...

خدایا یعنی می شه این فکر ها مسخره بشه می ترسم تو جامعه بچه ام غصه بخوره بگه مامان چرا منو این قدر دیر آوردی فکر رهام نمی کنه به خدا حاضرم برم بیمارستان بستری شم ولی حالم خوب بشه 

حال دلم بده .بد ترین تصمیم گرفتم موقع این تصمیم اصلا مسئله سن برام مهم نبود طفلک بچه تو شکمم می فهمه ...

حالا وقتی بیاد انقدر عزیز میشه ک حد نداره

۳۶ سالگی برای مادر شدن دیر نیست ک

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
منم دقیقا توی شرایط شمام اولی نه سالشه دومی دوسال شش ماهشه کاملا درکتون میکنم

واقعا بهتون خسته نباشید میگم 🙏🏻

بچه شما هم بهونه گیری میکنه و شما هم مثل من احساس خستگی و افسردگی دارید؟ 

واقعا بهتون خسته نباشید میگم 🙏🏻بچه شما هم بهونه گیری میکنه و شما هم مثل من احساس خستگی و افسردگی د ...

مال من یک شنبه به دنیا می یاد ولی داغونم می گم این چه تصمیم خریتی بود کاش بر می گشتم به ۹ ماه قبا آزاد و رها با یه پسر ۶ ساله 

بچه دوم کلا اشتباهههمین الان بچه اول من سوم دبستانه و صبح باید پاشه بره مدرسه دومی دو ساله س الان پا ...

ناشکری نکنین دیگه دو ساله شده و سختی هاش گذشته فاصله اش با آبجیش عالی بوده 

من چی بگم اولی دو سالشه دومی یک ماهش هرچی از سختیش بگم کم گفتم دست تنها با شوهری که فقط سر کاره